Informacje: Dołączyła 537 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-04, 10:51
wczoraj skończyłam "zło konieczne" Kavy całkiem fajnie się czytało i zakończenie troche mnie zaskoczyło dzsiaj jak znajde chwile, to zaczynam "granice szaleństwa" tej samej autorki
Magda, "Granice szaleństwa" mi się bardzo podobały Fajna książka i zaskakujący koniec.
A ja teraz męczę Paulo Coelho "Zahir". I to męczę dosłownie Jakoś ta książka nie może się rozkręcić. Czytał ktoś? Bo w sumie to nie wiem, czy warto
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 490 dni temu Posty: 5526 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-04, 12:46
Wydaje mi sie, ze Coelho mial wiele szczescia, że udalo mu sie tak zasłynąć, ale to tylko i wyłącznie dzieki Alchemikowi , jak do tej pory jego najlepsza książka z tych ktore przeczytalam oczywiscie ( moje osobiste zdanie oczywista )
Wysłany: 2007-10-04, 12:54
Ja bym z chęcią przeczytała cos Nachacza brat Pawła jest w Polsce, może poproszę go, żeby spróbował mi kupić w Karku A do Alchemika, tez bym chciala wrócić czytalam go chyba z 7 lat temu
Wysłany: 2007-10-04, 12:57
Sorki, Nahacz przez samo h Magdaru, to młody chłopak ( chyba mój rocznik), ktory niedawno zmarł najprawdopodobniej samobójstwo popełnił Tu masz fragmenty książek http://www.nahacz.czarne.com.pl/
Wysłany: 2007-10-04, 13:05
Podobniez osiem cztery ( jednak nie moj rocznik ) i Bombel sa najlepsze. Ja niestety czytalam tylko te fragmenty Bo dowiedzialam sie o nim dopiero po jego śmierci, chcialam wtedy kupic ksiązke a wtedy oczywiscie nigdzie nie mozna ich bylo dostac, bo wszyscy pewnie wykupili
Ja czytałam Coelho "Demon i panna Prym" i bardzo mi się to podobało. Ale tego "Zahiru" coś nie mogę Może się jeszcze zmobilizuję i to przemęczę. Może to tylko początek jest taki nudny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum