Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 58 dni temu Posty: 1120 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Wzrost: 165
Włosy: brunetka
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-14, 20:38
magdaaaaa napisał/a:
w domah z betonu nie ma wolnej miłosci ale w jaskiniach tak . kobiety epoki kamienia chodziły w krzaki z coraz to nowym partnerem.
jest tam tez wzmianka o tym że ananas wpływa na smak spermy ,ale tylko swiezy , nie przetworzony
hyhyhy mocne ja to chyba musieć przeczytać
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
ksiązka jest swietna bardzo mnie rozbawiła , mozna sie dowiedziec np ze penis to wybryk natury u męzczyzny , ze jest nieproporcjonalnie duzy , że od wejscia do wytrysku mija statystycznie 2,5 minuty a kobiety odbieraja to jako ponad 5 i inne ciekawe fakty
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 244 dni temu Posty: 3084 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-10-16, 17:32
malenka napisał/a:
w "Samotności w sieci" tez o tym pisał
Samotność czytałam już kilka razy i lubię do niej wracać, szczególnie jak mam zły czas, jak nie mogę się dogadać z mężem , jak mam ochotę popłakać....
Zresztą jego opowiadania też są fajne...lubię jego styl pisania...
Mam wrażenie, że facet rozumie kobiety - a to już dużo...
_________________ Kryzys wartości, bankructwo idei - czyli ogólnie do dupy jest...
Wiśniewskiego polubiłam za Samotność w sieci, innych jego ksiązek nie znam, ale chetnie jeszcze sięgnę.
Teraz natomiast zaczełam czytać książkę, którą kupiłam dla koleżanki- świeżo upieczonej mamuśki ( 6 miesiąc...): "Wzloty i upadki super mamy " autorstwa Polly Williams. Zaczyna się nieźle: szybka akcja, niezły styl i poczucie humoru. To jest to, co lubię. Generalnie książka ma być obrazem tego, jak wygląda macierzyństwo w dzisiejszych czasach. Jak skończę, podzielę się na dobre wrażeniami. A może juz czytacie?
Profil: Imię: Ilona
Włosy: dłuuugie><
Stan: wolności kochana
Partner: szukam
Wysłany: 2008-11-02, 17:22
głównym bohaterem(jak i narratorem) jest Borys-10letni chłopiec który "dzieki" ojcu-pijakowi trafia do domu dziecka z biednego i ciemnego PGR-u..
no i od tego momentu zaczyna sie prawdziwy dramat chłopca...
bo jak się okazuje Bidul(dom dziecka) nie jest wybawieniem, przepustką do innego może i lepszego świata..
Autor naprawdę nie przebiera w słowach, opisuje w sposób normalny wykorzystywanie seksualne dzieci przez opiekunów czy starszych dzieciaków, znęcanie sie nad młodszymi...
powiem że to co opisał jest (z mojego doświadczenia) oraz w moim przekonaniu w większej mierze prawda..
[ Dodano: 2008-11-02, 17:23 ]
a jest to powieść oparta na autobiograficznych przezyciach autora
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 58 dni temu Posty: 1120 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Wzrost: 165
Włosy: brunetka
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-10, 10:36
a ja ostatnio czytam głównie sagi,są lekkie i bardzo przyjemne w czytaniu <zwłaszcza sagi norweskie autorstwa Margit Sandemo lub Bente Pedersen>. Polecam.
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum