a ja kupiłam " Alchemię uwodzenie " i będę próbować na moim mężu jak tylko przeczytam ...... a do tego " Kobiety są z Wenus a mężyźni z Marsa " - ciekawe czy się coś dowiem nowego.....
Ja żadnej książki nie przeczytałam jakie tu wymieniacie
Książki jakie ostatnio czytałam to z dziedzin ekonomicznych, turystycznych, pilotażowych, mase przewodników przeglądam, prasa turystyczna itp.
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-02, 23:09
Tilia napisał/a:
Ogółem bardzo lubię tego autora
ja tez "Grom" chyba czytałam...a moze to była "pieczara gromów" czytałam tyle jego ksiazek ze juz nie zawsze odrozniam a jakis czas temu to było...niedługo moze znowu po nie siegne
Informacje: Dołączyła 45 dni temu Posty: 60 Skąd: Werona
Profil: Wzrost: 170 cm
Włosy: brunette
Wysłany: 2008-04-03, 13:53
unifine napisał/a:
a ja kupiłam " Alchemię uwodzenie " i będę próbować na moim mężu jak tylko przeczytam
jeeny tez to kupilam, ale dla mnie szmira totalna, w ogole jej skonczyc nie moge
obecnie mam malo czasu na czytanie, bo matura tuż tuż, ale jak mam chwilkę to sięgam po "Taka piękna żałoba" Hrabala. Całkiem przyjemnie się czyta.
Poza tym polecam Terakowską "Ono", "Poczwarkę" oraz Coelho "11 minut" "Weronika postanawia umrzeć" "Demon i panna Prym"
a słyszałyście o książce "Podziemne życie mężczyzny" ? ja tylko 2-3 str. przeczytalam, na przerwie z koleżanką. powiem Wam, ze chyba ja przeczytam, ale język wypowiedzi pozostawia wiele do życzenia ten koles [autor] jest po prostu oblesny momentami
Informacje: Dołączyła 45 dni temu Posty: 75 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-03, 19:16
cropca napisał/a:
ten koles [autor] jest po prostu oblesny momentami
Tak myslalam o Wiliamie Whartonie w trakcie czytania "spoznionych kochankow"
Ksiazka niezla, ale czulam niesmak przy opisach seksu 70-letniej dziewicy z 2o lat mlodszym facetem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum