Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 107 dni temu Posty: 515
Profil:
Wysłany: 2008-03-18, 16:56
A ja ostatnio nie czytałam żadnej książki jedynie "Geny czy wychowanie" J.Harris,ale wolałabym jakąś powieść a teraz leżę w łóżku więc tym bardziej mam ochotę czytać dobrze,że jeszcze forum mam
wczoraj skończyłam "Tato" bardzo fajna książka, troche "ciężka" moim zdaniem, ale czytało się super
dzisiaj wzięłam się za "Cyfrową Twierdzę" Browna, bo tylko to mi zostało do zaliczenia z jego książek poprzednie pochłonęłam jedym tchem i ta też się zapowiada na ciekawą, usiadłam chwile i już mam 70 stron za sobą
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-24, 22:47
skończyłam "Czas pogardy" Sapkowskiego ... z tych 4 tomow Wiedzmina ktore przeczytałam był...najkrwawszy ...ale i najsmieszniejszy
teksty Geralta na bankiecie u Magusów po prostu mnie do łez doprowadzały
ciekawi mnie czemu film nakrecili tylko na podst 2 pierwszych tomow ( i to nawet niecałych) skoro dalsze sa o wiele ciekawsze ( pomijam fakt ze film sknocili totalnie )
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-03-26, 11:49
ostatnio też przeczytałam Cyfrową Twierdzę, bardzo fajna ksiązką,następna książka- nie smiac się- ostatnia część Harrego Pottera i czytam kolejną książeczkę- Robina Cooka " Zabójcza Kuracja"- trzma w napięciu
[ Dodano: 2008-03-26, 11:49 ]
ostatnio też przeczytałam Cyfrową Twierdzę, bardzo fajna ksiązką,następna książka- nie smiac się- ostatnia część Harrego Pottera i czytam kolejną książeczkę- Robina Cooka " Zabójcza Kuracja"- trzyma w napięciu
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
wczoraj skończyłam póki co wszystkie ksiązki Browna zaliczone i żałuję, że nie ma ich więcej, uwielbiam go czytać, nie moge się oderwać jak już zaczynam czytanie rewelacyjnie pisze, trzyma w napięciu itd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum