Ja to bardzo lubie czytac Paulo Coelho, ale już wszystkie jego książki przeczytałam... No więc lubie jeszcze Williama Whartona... ogólnie to czytam różnego rodzaju książki, ale tych pisarzy polecam szczególnie
Podpisuję sie pod tymi autorami z całą odpowiedzialnością. Ostatnio odkryłam też pisarstwo Galsana Tschinaga(mongolski autor), ale trudno tu mówić o całokształcie jego twórczości, bo w Polsce wyszła jedna jego książka "Koniec pieśni". Podobała mi sie jednak na tyle, że wam również polecam. Aha Cobena również lubię. choć faktycznie trochę przewidywalny.
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 163 dni temu Posty: 91 Skąd: Oslo
Profil: Imię: Patrycja Helene
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: w związku ;***
Partner: Patrik <3
Wysłany: 2008-02-25, 20:25
Paulo Coelho tez bardzo lubie a teraz czytam przewspaniala ksiazke 'Milosc w czasach zarazy' Gabriela Garcia Marqueza wsapaniala, ale nie kazdemu moze przypasowac styl w jakim pisze ten o to Pan:) (zero dialogow w ksiazce )
Magdaru, dostałam tą książkę już z 6 lat temu i jakos nie mogę się za nią wziąść...... Jak Twoje wrażenia,zaciekawiła Cię? Może się przemogę i sięgnę po nią.......................
Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-27, 17:13
Roszpunka, Wharton super pisze i mimo tego, że jestem dopiero na 30 którejś stronie to już mi się podoba, jakoś tak życiowo facet pisze, że aż chce się czytać
Magdaru, dzięki. Czytałam jego: Spóźnieni kochankowie i Ptasiek. Bardzo mi się podobały. Ale opis Taty wydawał mi sie troche dołującą książką i jakoś tak mi zeszło że jej jeszcze nie przeczytałam.................... Chyba to nadrobię
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 242 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-02-29, 22:15
Magdaru napisał/a:
jeszcze "Niezawinione śmierci" jest super
Rewelacyjna, zrobiła na mnie duże wrażenie..
A "Spóźnieni kochankowie"..czytałam ją dobre kilka lat temu, byłam młodsza i urzekło mnie jak pięknie można mówić o miłości..dla mnie bomba, kiedyś przeczytam raz jeszcze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum