Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 324 dni temu Posty: 341 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-01-08, 13:55
z komiksow uwielbiam Thorgala...) powoli szyukuje sie aby rozpoczac kompletowanie - kilka juz mam starszych wydan nawet. Moge kilka razy czytac to samo:P
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 455 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-01-17, 16:34
ostatnio przeczytane przeze mnie ksiazki to H. Boben ,,Nie mów nikomu" ( nakrecono na jej podstawie film) fajna ksiazka, zaskakujaca jak wszystkie Cobena, jedna wada jego ksiazek, nie da rady czytac kilka pod rząd bo sie nudzą, ciągle jeden watek - zaginiona osoba więc w przerwie przed nastepną przeczytałam A. Christie ,,4.50 z Paddington" tez fajna Teraz albo Coben albo ,,Krętka blada" Chmielewskiej
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 341 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-01-20, 09:12
Aktualnie zajmuję się Unią Europejską..ale zanim zaczęłam przez chwilę przeczytałam Mój przyjaciel Leonard-Jamesa Freya ..kontynuacja Miliona małych kawałków.
Polecam
a ja zaczelam wracac do .... lektur szkolnych. jak sie nie musi ich czytac, sa swietne. mam za soba Lalke Prusa, a teraz jestem w trakcie czytania Gombrowicza. polecam
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 376 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-02-18, 14:14
Ja to bardzo lubie czytac Paulo Coelho, ale już wszystkie jego książki przeczytałam... No więc lubie jeszcze Williama Whartona... ogólnie to czytam różnego rodzaju książki, ale tych pisarzy polecam szczególnie
a ja zaczelam wracac do .... lektur szkolnych. jak sie nie musi ich czytac, sa swietne. mam za soba Lalke Prusa, a teraz jestem w trakcie czytania Gombrowicza. polecam
Mi Lalka podobała się nawet gdy "musiałam" ją przeczytać cudzysłów dlatego,że lubiłam czytać także lektury do Gombrowicza się jednak się nigdy nie przekonam
Uwielbiam M.Puzo i "Ojca Chrzestnego" (ulubiona książka), "Czwarty K" też nie gorszy.
Inni autorzy to Masterton,Koontz (m.in."Intensywność" ), Christie, Sparks, Evans i wielu wielu innych,którzy nie przychodzą mi obecnie do głowy
Informacje: Dołączyła 502 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-19, 00:02
ja czytałam ale nie pamietam o czym jest jakbys mi przytoczyła streszczenie poczatku to moze bym se przypomniała daaawno to czytałam ...pozatym czytałam duuuzo ksiązek Koontza fajowe sa
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 341 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-02-19, 09:45
Madae, ja się dopiero rozkręcam z tym autorem, najbardziej Intensywność mi się spodobała
A oto streszczenie dla Ciebie, to takie z tyłu książki
"Młoda dziennikarka Holly Thorne jest przypadkowym świadkiem wypadku: nieznajomy mężczyzna z narażeniem życia wyciąga małe dziecko spod kół pędzącego samochodu> Holly postanawia przeprowadzić z nim wywiad, ale bohater znika bez śladu. Zaintrygowana podejmuje śledztwo na własną rękę. Szukając w archiwach prasowych odkrywa, że nie po raz pierwszy tajemniczy wybawca ratuje ludzi przed pewną śmiercią. Dziewczyna postanawia odszukać człowieka, któremu udaje się przechytrzyć los.. Rzeczywistość jednak przerasta jej oczekiwania, a konfrontację z niezwykłą i groźną siłą może przypłacić życiem."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum