Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 296 dni temu Posty: 64 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Włosy: bląd
Stan: mężatka
Wysłany: 2008-01-09, 14:23
smerfetkahh nic sie nie martw główką swojego dzidziusia. Moge Ci powiedzieć z zwłasnego doświadczenia ze bedzie miał prostą . Moj mały miał tak krzywą głowke ze ja cały czas płakałam . Cały czs przekręcał ja w jedna strone i nic nie pomagało . Robiłam mu takie wałeczki z reczników i kładałam koło głowki zeby jej nie przekręcał i to nic nie dawało. Potem znalazlam taką panią doktor która mi powiedziala ze jak maly zacznie siadać a potem chodzic to głowka mu się wyprostuje bo sam będzie ją obkręcał na boki. I to prawda mój synek ma 19miesięcy i prościutką głowke .
Informacje: Dołączyła 287 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-09, 14:27
Aneta, tak to tez prawda!Ale obracac dziecko i tak trzeba bo jak teraz tego zaniedba i dziecko bedzie caly czas tylko na tej jednej stronie lezalo to miesnie szyji moga byc slabe i jakies tam pierdoly tak mi moja lekarka tlumaczyla
FAKT z czasem to minie!ALE obracac tez trzeba!
[ Dodano: 2008-01-09, 14:27 ]
Zmykam juz do pracy!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum