Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Kryzysy w związku
Autor Wiadomość
Kociak 

Informacje:
Dołączyła 738 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P

Wysłany: 2008-02-15, 14:30   

Ninka napisał/a:
Ze mam szukac stancji albo domu!
Powiedz mu, że jak tak mu źle, to niech sam szuka i sam ZAPŁACI za to mieszkanie. Nawet nie myśl o braniu z nim jakiegokolwiek kredytu...Bo wpakuje Cię tylko w kłopoty.

I wiesz, nie myśl tak, że będziesz z nim dla córki... Bo co on jej teraz daje? Same kłótnie, których musi słuchać... A jak w ogóle on się odnosi do Waszej córci? Zajmuje się nią, krzyczy na nią czy co? Naprawdę zastanów się czy warto być z takim człowiekiem... Albo postaw ultimatum, albo pójdzie on się leczyć, lub Wy razem do jakiegoś specjalisty od związków, albo niech pakuje manatki i z tej Polski z Wielkanocy już nie wraca. I czeka na papiery rozwodowe. Bo w tym momencie innego sposobu nie widzę.

REKLAMA

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 486 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-02-15, 17:18   

Kurczę, ciężko coś napisać, ale zgadzam się z Dziewczynami i też jestem w szoku. Ninko, to wygląda tak, jakby między Wami już zabrakło miłości, a było tylko... no właśnie, co? Przyzwyczajenie? To, że macie na córeczkę? Dla niej pewnie też byłoby lepiej nie oglądać takich relacji pomiędzy rodzicami. Kochana, czy warto tkwić w czymś takim?
Poza tym:
Kociak napisał/a:
Nawet nie myśl o braniu z nim jakiegokolwiek kredytu...Bo wpakuje Cię tylko w kłopoty.

I dołączam się do pytania Kociaka, jak teraz wyglądają jego relacje z Nikolą?

Ninka 

Informacje:
Dołączyła 340 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-02-15, 23:19   

Witam dziewczyny dziekuje wszystkim za odpowiedzi wszystkie poczytam wieczorem bo teraz nie mam czsu!

Pytacie sie jakie on ma relacje z Nikola <bezradny>

Takie ze ona sie jego boi, nie chce z nim siedziec nawet w jedyn pokoju, placze ze tatus na nia krzyczy!

A on ..... a on zwala wszystko na mnie ze to ja ja tak nastawiam do niego :shock:

Ale wiecie co w tym wszystkim jest najgorsze <bezradny> nie klotnie, nie awantury, nie darcie sie nono stop o byle co!
NAJGORSZE JEST to ze on jest falszywy, wczoraj zrobil mi awanture bo nie chce juz mieszkac "ze swiadkami" a dzis jakby nigdy nic udaje ze sie nic nie stalo :shock: ze jest wszystko ok a to ja sie dasam albo obrazam :shock: ja jego nie rozumiem on jednego dnia jest agresywny i tak jak piszecie teraz sie chamuje i narazie tylko krzyczy :shock: ale jak bedziemy sami to nie wiem co bedzie?????Dlatego sie boje z nim gdziekolwiek wyprowadzac i on ( i jego rodzice o tym wiedza bo i to powiedzialam) ale oni twierdza ze ja jestem przewrazliwiona :shock: i ze ja wymyslam

to jest w tym wszystkim najgorsze ze on robi slodkie oczy do zlej gry i przedwszystkimi udaje ze jest ok ze on mnie i mala kocha a za zamknietymi drzwami pokazuje co potrafi :shock:

Agula 

Informacje:
Dołączyła 359 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-02-16, 15:34   

Ninka znajdź mieszkanie tylko dla siebie i córki i uciekaj z tego domu jak najdalej, bo Twój mąż Cię wykończy, któregoś dnia, nie będzie się hamował i podniesie na Ciebie rękę, co w tedy zrobisz? :-(

Madae 

Informacje:
Dołączyła 551 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-02-16, 15:43   

ja sie zgadzam z dziewczynami ...po tym co przeczytałam jestem w szoku ... ja bym drania zostawiła...a na pewno sie wyprowadziła ( bez niego) zeby mu pokazac ze sie go nie boje i ze to on sie bac powinien ze jesli nie zmieni swojego postepowania wzgledem mnie to go zostawie.... tak nie moze dłuzej byc.... najbardziej mi zal Nikoli.... teraz jest jeszcze malutka...ale ona to wszystko bedzie pamietac pozniej.... to wszystko rzutuje na jej rozwój i psychikę...potem moze byc zamknieta w sobie i niesmiała wzgledem chłopcow.....

Agula 

Informacje:
Dołączyła 359 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-02-16, 17:42   

Madae napisał/a:
najbardziej mi zal Nikoli.... teraz jest jeszcze malutka...ale ona to wszystko bedzie pamietac pozniej.... to wszystko rzutuje na jej rozwój i psychikę...potem moze byc zamknieta w sobie i niesmiała wzgledem chłopcow.....

A, co gorsza, to może facetów znienawidzić! :-|

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 486 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-02-16, 23:17   

Ninka napisał/a:
Pytacie sie jakie on ma relacje z Nikola <bezradny>

Takie ze ona sie jego boi, nie chce z nim siedziec nawet w jedyn pokoju, placze ze tatus na nia krzyczy!

O rany :shock:
Ninko, ten związek jest strasznie toksyczny... A Ty zasługujesz na piękne życie i Twoja córeczka też. Czy to ma jeszcze sens?

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 549 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-02-16, 23:20   

Ja mam wrażenie, że wy jesteście ze sobą na siłę,a tak niestety nie da się związku utrzymać. Ja bym porozmawiała z mężem i doszła do jakiegoś konkretnego rozwiązania. Albo wóz albo przewóz.

tuptunio 
aniołek ;)

Informacje:
Dołączyła 388 dni temu

Profil:
Imię: sylwia

Wysłany: 2008-02-16, 23:22   

Ninka napisał/a:
Pytacie sie jakie on ma relacje z Nikola

to mnie najbardziej przeraziło :shock: przecież Nikola jest malutka a już ojciec jest dla niej powodem do strachu. co będzie później?!

Ninka 

Informacje:
Dołączyła 340 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-02-17, 00:28   

Wczoraj jemu powiedzialam ze nie bedzie ani stancji ani domu bo sie jego boje i jemu nie ufam i nie wierze.
I jak tak dalej ma wygladac nasze zycie ze jest 2 tygodnie zgoda a pozniej awantura o byle co i pieklo to ja dziekuje za takie zycie i sama osobiscie go spakuje i pozegnam na lotnisku!

Nie wiem czy to do niego dotarlo <bezradny> bo i chyba sama juz w to niewierze poprostu bedzie teraz spokoj do nastepnej jego jazdy?Do nastepnej awantury?

Powiedzialam jeu prosto w oczy ze nie moge na niego patrzec tak mi umilil zycie! :oops:

[ Dodano: 2008-02-17, 00:33 ]
Jewel, bo i tak chyba jest?
Widzisz moja matka twierdzi tak jak napisala ena ze mam zwiesic leb i dac p sobie jezdzic, nic od niego nie wymagac , nic nie chce i za wszelka cene utrzymac malzenstwo i nie doprowadzic do rozwodu :shock:

tuptunio 
aniołek ;)

Informacje:
Dołączyła 388 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-02-17, 00:51   

ninko bardzo dobrze mu powiedziałaś. ale bardzo przykre jest to że nie masz oparcia w najbliższych, nie wiem jak twoja mama mogła coś takiego powiedzieć (chociaż moja jest takiego samego zdania i wiem że to boli). trzymaj się kochana ;*

Ninka 

Informacje:
Dołączyła 340 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-02-17, 01:02   

przykro mi jest ze nie mozemy zyc jak normalni ludzie!Wyc mi sie chce ze on na mnie sie wyladowuje, swoje jakies frustracje wyrzywa na mnie :-( i nie wiem za co i dlaczego on az tak mnie nienawidzi :-(

[ Dodano: 2008-02-17, 01:05 ]
ena napisał/a:
....Mialam szczescie bo sie mna znudzil...znalazl inna(glupia)....

Czasami sie o to modle zeby sobie znalazl jakas inna ofiare i mi dal spokoj!?Bo oejsc zeby odejsc to on chyba nie umie albo jemu duma nie pozwala? :-/

tuptunio 
aniołek ;)

Informacje:
Dołączyła 388 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-02-17, 01:13   

Ninka napisał/a:
zasami sie o to modle zeby sobie znalazl jakas inna ofiare i mi dal spokoj!?Bo oejsc zeby odejsc to on chyba nie umie albo jemu duma nie pozwala?

ninko to co piszesz aż mnie przeraża :shock: bo co on musiał ci zrobić żeby cie do takiego stanu doprowadzić? :evil: kochana zrób coś z tym jak najszybciej, on cię niszczy. tak jak pisała Jewel, wóz albo przewóz. albo zapisujecie się do jakiegoś specjalisty albo niech się wynosi z twojego życia! może po jakimś czasie zrozumie że naprawde cię traci, oprzytomnieje i będzie starał się naprawić wasz związek, a jak nie... to będziesz wtedy wiedziała że postąpiłaś słusznie. jestem z tobą kochana!

Ninka 

Informacje:
Dołączyła 340 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-02-17, 01:19   

tuptunio, dzieki!Jak sie tu wyzalilam to mi troche lezej!!!!

Dla mnie najgorsze nie sa krzyki, awantury, czy to ze sie czepia o byle co?
Dla mnie najgorsze jest to ze on wszystko odwraca i zwala na mnie?
Ze to ja robie awantury? :shock: Przeciez jak on sie drze to ja wychodze bo nie mam sily sie z nim juz klocic ( to go jeszcze bardziej rozwsciecza bo on ma wrazenie ze jego ignoruje)Naprawde byl nawet moment ze sie zastanawialam nad tym czy to naprawde jest moja wina? :shock:

Ale teraz ostatnio juz nie wytrzymalam!Nie dam po sobie tak jezdzic!
I jeszcze jedna awantua a naprawde sie pozegnamy! <bezradny>

impresja 
CukiereczeQ

Informacje:
Dołączyła 425 dni temu

Profil:
Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*

Wysłany: 2008-02-17, 12:53   

Ninka napisał/a:

Ale teraz ostatnio juz nie wytrzymalam!Nie dam po sobie tak jezdzic!
I jeszcze jedna awantua a naprawde sie pozegnamy! <bezradny>

Tak trzymać ! Jak pisałam wcześniej: zawsze gdy będzie Ci ciężko myśl o córci i o tym, że zasługuje na wspaniałe dzieciństwo. A sądzę, że we 2 będziecie dużo bardziej szczęśliwe niż z nim ! (A kiedyś może... pojawi się ktoś kto będzie na Ciebie zasługiwał!)

Trzymam kciuki za Was!

Odpowiedz do tematu