Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 283 dni temu Posty: 364 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: Stanowczo za mało ;)
Włosy: brąz
Stan: panna.. jeszcze ;)
Wysłany: 2008-02-11, 14:29 Krwawienie po pieszczotach
Czesc Forumki Z gory chce przeprosic te, ktore byc moze poczuja sie tym postem w jakis sposob urazone czy zniesmaczone ale mam problem, a raczej pytanie natury nieco osobistej, nad ktorym mysle i mysle i mysle i niiic nie moge wymyslec Otoz.. ostatnio z M. postanowilismy zastosowac ( dziwnie słowo mi sie dobralo ) petting.. w kazdym tego słowa znaczeniu . No i po tej calej akcji.. zauwazylam u siebie niewielkie jakby krwawienie z pochwy. Powiedzialam o tym M. a potem musiaalam go 5 lat uspokajac . bo myslal, ze to jakas ciaza czy cos.. ehh faceci ale wybaczam bo wiekszosc sie na tym nie zna . ( dodam, ze normalnie kochalismy sie jakis tydzien temu no i ze jestem jakies 2 tyg. przed okresem). Hm.. czy wiecie o co moze chodzic ? Myslalam nad tym, ze moze M. podraznil mnie nieco.. i tym własnie spowodowane jest to plamienie ? Bardzo dziekuje, za wszelkie odpowiedzi, ktore beda mi w jakis sposob pomocne :D
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-02-11, 16:11
też tak miałam kiedyś. Przy takich zabawach może się zdarzyć, że partner Cię podrażni i krewka może lecieć. Także ja bym się nie przejmowała na Twoim miejscu
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-11, 19:43
no to ja nic nowego nie wymysle jesli powiem ze tez sie zdarzało hehehehe nie martw sie to napewno nic powaznego tylko teraz uwazaj zeby sie wszystko ładnie zagoilo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum