Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 302 dni temu Posty: 138
Profil:
Wysłany: 2007-09-30, 11:02 krótkie włosy
macie fotosy jakis fajnych krotkich włoskow (nie dłuższe niz do brody) mam teraz blond krotka grzywka wyprostowane na uszach siegaja do brody i co raz krotsza bombka z tylu taki lal bob-szukam nowych inspiracji.
Informacje: Dołączyła 288 dni temu Posty: 9 Skąd: Wa-wa
Profil: Stan: Kochająca :)
Wysłany: 2007-09-30, 11:33
Do kazdego pasuje inna fryzurka Jednym lepiej w dlugich, a innym wrecz przeciwnie. ja mam dość długie prawie do pasa Jak masz jakas fryzjerke znajoma to moze ona Ci doradzi?
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 302 dni temu Posty: 138
Profil:
Wysłany: 2007-09-30, 14:27
powiem tak ze wczesniej obojetnie do jakiego fryzjera szłam obojetnie z jakim zdjeciem to zawsze wychodzialm obcieta tak samo. artystyczny nielad z tylu. takie nastroszone delikatnie. znajomi mowia ze wygladam tak lednie ale znudzilo mi sie no i teraz mam nieco dluzsze inne niz zwykle (proste z tylu bombka tak jakby tez mowia ze jest twarzowo mi) ale szukam czegos innego moze bedzie ciekawiej. kobieta zmienna jest...rozumiecie
kululina, na pewno z krótkich włosów mniej da się wyczarować. Jak znajdę coś ciekawego to Ci wkleję ale krótki najbardziej podobają mi się takie "nastroszone" właśnie
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
mam złe wspomnienia kiedy odrastały mi z krótkich na dłuższe masakra więc na pewno juz na krótko nie zetnę a z tych wklejonych podoba mi się ta przed ostatnia
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 353 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-09, 17:24
calineczka napisał/a:
mam złe wspomnienia kiedy odrastały mi z krótkich na dłuższe masakra więc na pewno juz na krótko nie zetnę a z tych wklejonych podoba mi się ta przed ostatnia
hehe wiem co to znaczy zapuszczac hehehe, koszmar. Mialam kiedys bardzo krociutkie wlosy cos ala Magdaru
co do fryzury Bekchamowej to strasznie jest modna w Angli, co druga dziewczyna jest tak obcieta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum