Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 401 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-12-14, 09:49
Powiem szczerze, że nigdy nie zetnę się na krótko. Po pierwsze mi nie pasuję a po drugie kobieta to kobieta. Jakoś kobieta musi mieć dla mnie długi, zdrowe włosy. Żeby się kojarzyło z kobietą. Nie będę tutaj uogólniać, że faceci są pasjonatami kobiecych włosów, dłuuuugich. Ale mi wcale krótkie włosy nie przeszkadzają i niektórym dodają uroku.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-14, 09:53
Jewel napisał/a:
Jakoś kobieta musi mieć dla mnie długi, zdrowe włosy
to że ktoś ma krótki nie znaczy, że ma niezdrowe
ja na przykład mam super gęste włosiska i w długich wyglądałam ja kleopatra za dużo ich po prostu było, a w krótkich czuję się świetnie i wcale nie zauważyłam, żeby to facetom przeszkadzało, wręcz przeciwnie, wszyscy mi mówią, że dużo lepiej w takich wyglądam i faceci i kobitki tak twierdzą, więc krótkie włosy wcale nie są mniej kobiece ani mniej sexowne
Profil:
Wysłany: 2007-12-14, 10:03
Magdaru nie znaczy, że krótkie to niezdrowe. Chodziło mi o to, że jak kobieta chce mieć długi włosy to raczej zdrowe a nie siano. Wtedy chyba lepiej na krótko zciąć.
Jeśli chodzi o facetów, którzy mają długie włosy to bleee i źle mi się kojarzą. Dla mnie facet ma mieć krótkie włosy a kobita dłuższe. I raczej zawsze symbolami sexu są kobiety z długimi włosami bo to jest bardzo duża ozdoba dla kobiety. Długie bujne włosy- nie mam takich ale zazdroszczę tym którzy je mają.
Profil:
Wysłany: 2007-12-14, 10:11
Jewel napisał/a:
Długie bujne włosy- nie mam takich ale zazdroszczę tym którzy je mają.
ja takie właśnie miałam jak pierwszy raz obcinałam na krótko, to fryzjerka mnie obciąć nie chciała bo jej było szkoda takich włosów, nawet mi mówili, że z takimi włosiskami to powinnam w reklamach szamponów grac
no ale mi bardziej krótkie pasują
Jewel napisał/a:
Magdaru nie znaczy, że krótkie to niezdrowe. Chodziło mi o to, że jak kobieta chce mieć długi włosy to raczej zdrowe a nie siano. Wtedy chyba lepiej na krótko zciąć.
no nie znaczy a jak ktoś ma mało włosów i sianowate jakieś to nie wiem, czy dobrze wyglądałby w krótkich zresztą do każdego trzeba fryzure dopasować i można znaleźć cos fajnego
Profil:
Wysłany: 2007-12-14, 10:17
Jewel napisał/a:
Magdaru a Ty jeszcze kiedyś zapuścisz
raczej nie w takiej fryzurce jaką mam teraz czuję się rewelacyjnie, mało roboty przy takich włoskach jest nawet się czesać nie musze
zresztą widziałaś Jewelku moje zdjęcia w długich, to wiesz, że teraz wygladam o niebo lepiej
Profil:
Wysłany: 2007-12-14, 10:24
Szczerze Madziu naprawdę Tobie pasują te krótkie włosy. I w króciutkich wyglądasz wdzięcznie ale może jeszcze kiedyś Co coś odbije i może postanowisz zapuścić.
Ja kiedys miałam krótkie obciełam z dlugich i pierwsze wrazenie bylo super wszystkim sie pdoobało ale szybko mi sie jakos tak znudzilo poza tym cierpialam katusze jak odrastały wiec póki co zapuszczam
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 356 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-12-14, 20:34
A ja mialam krotkie.. najkrótsze chyba ze 3 cm miały w życiu trza wszystkiego sprobować, krotka, grzywka, długa, długie baciory, krótkie.... Aha .. może jeszcze dodam, że podobnieą ta moja króciutka fryzurka była bardzo sexi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum