Informacje: Dołączyła 335 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-28, 10:15 Kremy pod oczy
Postanowiłam poradzić się w takiej trochę głupiej sprawie, bo w końcu mamy tu parę specjalistek od kosmetyki, a ja to tak trochę na bakier
Otóż odkąd pamiętam, mam cienie pod oczami. Tak samo jak mój tata i sporo innych krewnych - taka nasza uroda A jak się nie wyśpię, czy zestresuję, to już w ogóle wyglądam jak pobita Używałam korektora pod oczy z Oriflame'u, ale po paru godzinach już mi te cienie "wyłażą". Ostatnio zauważyłam krem pod oczy Ziaji, chyba z bławatkiem, właśnie rozjaśniający cienie. Zawsze mi się wydawało, że na kremy pod oczy jestem jeszcze za młoda Ale to tylko takie moje skojarzenie Dlatego chciałabym Was spytać, co byście mi poradziły? Czy może któraś z Was ma podobny problem? I w ogóle, jakich kremów pod oczy używacie?
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 141 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-16, 18:09
ja też mam problem z sińcami chociaż jestem jeszcze młoooda mam od zawsze sińce... są okropne, muszę nieźle się nagimnastykować aby je ukryć w makijażu . Jeśli chodzi o kremy to używam tych schładzających i rozjaśniających bo troszkę tam pomagają ale nie całkowicie. Kupuję je w aptece bo z jakiegoś hipermarketu nie warto bo dają one marne efekty.
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum