Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 426 dni temu Posty: 5840 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-02, 10:35
no ja bylam z ranca w drogerii i nie bylo juz ani jednego nie wiem czy tak szybko zniknely ze wzgledu na promocje,czy moze dlatego ze naprawde dziala
ale po poludniu ide do wiekszej drogeri i mam nadzieje,ze tam bedzie i zdam relacje jak juz wyprobuje
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 177 dni temu Posty: 534 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-07-02, 17:43
a ja nigdy nie uzywalam kremu pod oczy ale ostatnio na swoich zdjeciach zauwazylam ze czas najwyzszy zaczac wiec czekam na recenzje:) wybralabym cos dla siebie
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-03, 10:50
no kupilam ten kremik (oczywiscie nie bylo juz na promocji ) i powiem wam,ze zapowiada sie niezle,
efektow nie wiem jakich od razu nie widac,ale bardzo przyjmne uczucie jak sie ta zimna kuleczka smaruje te podkowki pod oczami,taka poranna opuchlizna schodzi od razu,a co do cieni pod oczami no coz... mysle,ze potrzeba kilku dni zeby byly efekty,ale na dzien dzisiejszy polecam
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-22, 15:25
milli napisał/a:
angik i jak ten garnier roll on sie sprawuje? zmniejsza worki pod oczami?
zminiejsza zmniejsza,nie uzywam go codziennie bo czasem sie wysypiam i niemam workow ale jak juz go uzywam to jestem bardzo zadowolona bo ta opuchlizna normalnie maleje w oczach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum