Informacje: Dołączyła 191 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-17, 00:13
HEJ!Ja przedwczoraj kupilam sobie ten OLAY jak narazie jest ok!
Szybko sie wchlania!Jest bezbarwny i bezzapachowy!
I naprawde likwiduje since pod oczami!Co do zmarszcze to nie wiem az takich duuuzy to ich nie mam ale krem na zmarszczki nie zaszkodzi tak profilaktycznie
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 131 dni temu Posty: 68 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Karolina
Wzrost: 168
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Marek
Wysłany: 2008-03-01, 22:23
Niektóre kremy mają zbyt tłustą konsystencję i nałożenie takiego ciężkiego kremu może spowodować opuchnięcie powiek.
Co do kierunku nakładania kremu pod oczy to ja bym powiedziała ,że jest to nakładanie kremu wokół oczu(!!!) a nie pod oczy , najlepiej będzie gdy spróbujesz nakładać krem lekko masującym ruchem (delikatnie , ale tak abyś czuła ,że krem jest wsmarowywany), zaczynasz od nałożenia kremu w zewnetrzny kącik i przesuwasz palcami (najdelikatniej nałożysz krem palcem serdecznym , ale nie ma to takiego wielkiego znaczenia)w kierunku kącika wewnętrznego , wzdłuż dolnej powieki (ma to być całe zagłębienie , tu gdzie skóra jest cieniutka i delikatna), druga porcja kremu - kącik zewnętrzny (miejsce gdzie tworzą się "kurze łapki" ) i taki sam ruch ale po górnej powiece , krem możesz nakładać także pod łuk brwiowy. W czasie nakładania kremu można wykonywać lekkie uciski opuszkiem palca , szczególnie w miejscach , w których tworzą się zmarszczki
A ja jakieś uczulenie dostałam...od paru miesięcy używam krem pod oczy Kozie mleko - Ziaja...
ale od paru tygodni pod oczami skóra robi mi się zaczerwieniona i piecze krem ma dobrą datę ważności.. odstawiłam go na tydzień..i znów pare dni temu nałożyłam go...i to samo piecze i czerwona skóra nie wiem co jest tego przyczyną...bo na początku czegos takiego nie miałam, gdy go zaczełam stosować
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność...
♥♥♥Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych♥♥♥
Donn, moze teraz dopiero jakis odczyn z twoja skora wyszedl moze jestes uczulona na jakis skladnik tego kremu ja ra=dzilabym odstawic skoro tak sie dzieje
ja jakos na razie nie uzywam wcale kremow pod oczy bo stwierdzilam ze jeszcze nie potrzebuje a slyszlam ze jesli z szybko sie zaczyna uzywac to skora sie przyzwyczaja i szybciej sie starzeje cy cos takiego nie wiem doklanie ale wiem ze nie dobrze za wszesnie stosowac tego typu kremikow
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 82 dni temu Posty: 134 Skąd: Zambrow
Profil: Imię: Emilka
Wzrost: tylko 155 cm
Włosy: blond
Stan: zareczona panna :)
Partner: Saša
Wysłany: 2008-07-02, 10:34
Angik, jak wyprobujesz to pisz koniecznie bo ja tez jestem zainteresowana. Fajnie wyglada i mam nadzieje, ze dobrze dziala bo ja juz od dluzszego czasu walcze z cieniami i nic mi nie pomaga.
Rozejrzalam sie troche po necie i znalazlam na innym forum, ze ten zel naprawde dziala, fajnie masuje a ta metalowa kuleczka chlodzi. Zmienjsza opuchlizne i rozjasnia cienie Musze sie wybrac do drogerii
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum