Dobrze Ci poleciła znajoma Muszę przyznać, że jest świetny- i nawilża i wzmacnia skórę.
Już po nałożeniu jest uczucie gładkości i skóra staje się elastyczna, już nie taka ściągnięta.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 264 dni temu Posty: 80 Skąd: warszawa
Profil: Włosy: braz
Stan: zajęta zakochana
Wysłany: 2007-10-15, 18:10
a do skory miszanej tez sie bedzie nadawal bo przyznam ze jak robi sie chlodnej i zaczynaja wszedzie grzac moja skora robi sie strasznie sucha i az piecze tylko ze z natury nie mam suchej cery dlatego nie wiem
Tak, nadaje się jak najbardziej Intensywnie nawilża i potem Twoja skóra zrobi się bardziej elastyczna. Ja nie wyobrażam sobie teraz dnia bez tego kremu.
Też zastanawiam się nad zakupem tego kremu. Zauważyłam ,że zbiera b dobre opinie. zastanawiam sie tylko nad jedną rzeczą - co to dokładnie znaczy że krem występuje w wersji "lekkiej" i "bogatej"? Chodzi o konsystencje? Sprawdzałam a aptece - cena jest taka sama... Który jest lepszy ?
Pozdrawiam )
Lekka konsystencja jest bardzo delikatna i szybko się wchłania, bogaa konsystencja jest miękka i gęsta i jest polecana dla skóry bardzo wrażliwej, obydwie mają długotrwały efekt nawilżenia. Mam nadzieję, że pomogłam
[ Dodano: 2007-10-28, 21:40 ]
Poza tym najlepiej wejść na stronę internetową kremu tu byl link i do końca października na wszystkie pytania odpowiada dermatolog. Ja z tego skorzystałam
Ostatnio zmieniony przez madzia 2008-04-03, 20:35, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum