Hej, czy zetknęłyście się kiedyś bądź słyszałyście opinie na temat kosmetyków tlenowych Faberlic? Od niedawna jestem ich konsultantką i jeszcze nie wszystkie kosmetyki przetestowałam, więc proszę was o opinie. Co polecacie, a jakie produkty według was nie są godne polecenia. Pozdrawiam i zapraszam do wyrażania swych opini....
różyczka.gif Kiedy kobieta jest piękna? Kiedy mężczyźni ją za taką uważają.
Informacje: Dołączyła 434 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-14, 10:29
ja tez jestem ciekawa o firmie słyszałam kojazy mi sie ze specyfikami do włosów ale moge sie mylic
tak w ogole to jaki rodzaj kosmetyków jest przez ta firme promowany jakas specjalizacja ( jak np FM- perfumy) czy taki misz-masz ( jak Avon itp)
Ostatnio zmieniony przez Madae 2007-10-14, 10:30, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 302 dni temu Posty: 41 Skąd: UK
Profil: Imię: Asia
Wzrost: 162 cm
Włosy: blond
Stan: mężatka
Partner: Grzesiek
Wysłany: 2007-10-14, 10:29
Są to kosmetyki opracowane na bazie Aguaftemu a w ofercie mają zarówno kosmetyki do pielęgnacji ciała, włosów, perfumy, kosmetyki kolorowe i farby do włosów. Osobiście stosowałam kilka z nich, ponieważ tak jak mówię od niedawna w tym jestem i zamawiam sobie kosmetyki w miarę potrzeb, wiadomo nie zamówie całego katalogu naraz. Szczególnie zadowolona jestem z kremu na dzień i na noc, maseczki do włosów farbowanych oraz 1 perfumy które sobie zamówiłam, długo pachną i mają przyjemny swieży zapach. Z kosmetyków kolorowych to szczególnie zadowolona jestem z kredek do powiek i tuszu do rzęs. aha i super był też balsam do pielęgnacji dekoltu szyi i biustu. Z tych kosmetyków co sobie zamówiłam byłam bardzo zadowolona, zarówno jakościowo jak i cenowo.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 387 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-14, 11:50
aly24 napisał/a:
Hej, czy zetknęłyście się kiedyś bądź słyszałyście opinie na temat kosmetyków tlenowych Faberlic? Od niedawna jestem ich konsultantką i jeszcze nie wszystkie kosmetyki przetestowałam, więc proszę was o opinie. Co polecacie, a jakie produkty według was nie są godne polecenia. Pozdrawiam i zapraszam do wyrażania swych opini....
Moja siostra tez jest konsultantką tych kosmetyków, osobiście miałam z tej firmy tylko krem do stóp Musze się wypytać siostry to wam napisze co i jak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum