Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 220 dni temu Posty: 82
Profil: Stan: zaręczona
Wysłany: 2007-12-17, 17:18 Kosmetyki modelujące do włosów króciutkich
Odkąd pamiętam, mam z tym problem. Mam taki gatunek włosów, że muszę używać, żeli/past/ kremów modelujących. Niestety nie trafiłam jeszcze na taki, który sprostałby moim oczekiwaniom. Bo jesli nawet znajdę taki, który mocno utrwala, to nie nabłyszcza, włosy szybko matowieją. Te wszystkie żele, które mają dawać efekt mokrych włosów, robia to do czasu aż nie wyschną. Czy któraś z Was moze mi cos fajnego polecić?
Informacje: Dołączyła 414 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-17, 18:49
ja jak miałam krutkie ( zreszta do długich tez uzywam tylko inaczej) to uzywałam Gumy do kreatywnej stylizacji włosów od Joanny takie złote okrągłe pudełeczko z napisem na czerwonym tle "Styling effect" mi bardzo odpowiadała nabłyszcza na wilgotne i długie jak sie wmasuje to podnosi i sprawia ze sa puszystszew ale nie przetłucznone a na suche to postawic mozna i sie trzyma
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum