Temat o kosmetykach bublach już jest a przydałby się też taki z tymi dobrymi kosmetykami a właśnie tak sobie pomyślałam, że niebawem czeka mnie zakup tuszu do rzęs i może mi coś podrzucicie nie mogę trafić na naprawdę dobry tusz. zawsze jest coś nie tak A ponieważ moje rzęsy pozostawiają wiele do życzenia, więc tusz musi być wydłużający, pogrubiający itd Macie jakieś swoje typy?
Oczywiście, temat nie dotyczy tylko tuszów jeśli chcecie zareklamować jakiś produkt, który szczególnie Wam przypadł do gustu i jest wart polecenia to śmiało
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 530 dni temu Posty: 1502 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-03-11, 00:20
Z czystym sumieniem mogę ci polecić tusz Maybelline XXl intense.Jest on dwufazowy z jednej strony biała baza wydlużająca z drugiej tusz pogrubiający o intensywnej czarnej barwie(ale jest też brązowy).Tusz bardzo ładnie podkreśla rzęsy jest co prawda nie najtańszy (ok 30 zł) ale warty swojej ceny
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-03-24, 23:14
Toska napisał/a:
nie lubie tuszy dwufazowych,nigdy nie umiem pokryc białej wartswy dokłądnie
ja mam z nimi inny problem a mianowicie czas co prawda, kiedys mialam taki i super wydluzal moje rzesy, ale jednak zabiera to mi wiecej czasu niz jedno machniecie szczoteczka a rano kazde 5 minut jest istotne
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 369 dni temu Posty: 3846
Profil:
Wysłany: 2007-05-13, 18:21
Ja nie mam problemow z doborem tuszow. Mam dlugie rzesy i jestem zadowolona z jakiego kolwiek tuszu
Dla lepszego efektu polecam pomalowac rzesy 2 nawet 3 razy, po odczekaniu oczywiscie chwilki az wyschnie.
Co do reszty ostatnio nabylam balsam Dove Summer Glow. Opalenizna pojawia sie juz po kilku godzinach. A kolorek naprawde super
Wysłany: 2007-05-13, 22:04
madzia napisał/a:
balsam Dove Summer Glow.
a właśnie sie zastanawiam nad którymś z tych balsamów opalizujących, ale nie wiem czy wybrać Dove czy Nivea... A to powiedz mi jeszcze madziu, czy on nie zostawia jakichś plam na skórze jak samoopalacz?
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 369 dni temu Posty: 3846
Profil:
Wysłany: 2007-05-14, 16:40
ja tez stawiam na solarium, ale nie za czesto
Plamy, a raczej jak ja to nazywam resztki...zostaja chyba po kazdym samoopalaczu. Tak jak i po takiego typu balsamach. Super-bo jest super opalenizna a chyba o to chodzi No niestety cos za cos...
Fakt, ze jak mam zaplanowane wyjscie, i chce szybko podkrecic opalenize to wtedy stosuje takie srodki. Nie zeby na codzien...bo to meczace
Noi po kazdym takim razie...prysznic z dobrym pillingiem i spowrotem jestem czysta
A wiec jeszcze raz polecam
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Wysłany: 2007-05-15, 23:24
Tak a propo włosów to w ogóle mogę polecić taką odżywkę jaką jest jedwab do włosów. To są takie malutkie buteleczki, które starczają na długo, a włosy naprawdę sie robią takie ładniejsze... Nie puszą się tak i są bardziej lśniące
Co do innych specyfików do włosów - jestem na etapie testowania wszystkich odżywek i szamponów w poszukiwaniu jakiegoś naprawdę dobrego - jak znajdę to dam znać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum