1. Chocolate Cream - Dax Cosmetics - dla fanek czekolady. Posmarujesz się i przez cały dzień roztaczasz wokół siebie wspaniale odurzającą woń czekolady orzechowej. Dodatkowo dostajesz kopa energii! Co ta czekolada z nami robi... .
"Delikatny krem o silnym działaniu energetyzującym. Zapobiega wysuszeniu skóry i poprawia jej koloryt. Zawarty w nim magnez i witaminy z grupy B pobudzają przemiany energetyczne skóry, intensywnie ja regenerują i wzmacniają."
2. Słoneczny blond - Sunsilk - wplata we włosy wspaniałe złociste refleksy. Podowuje, że są niesamowicie delikatne oraz wspaniale się układają.
3. Żel pod prysznic z olejkiem - Dove - świetnie pielęgnuje skórę. Rzeczywiście, mogę zagwarantować, może nie za pierwszym razem jest efekt perfekcyjnej gładkości, ale za drugim to szok! Rewelka!
4. Skóra muśnięta słońcem - Garnier - używam go już dość długo. Nie wypatrzyłam ani jednej smugi, nie wywąchałam tego charakterystycznego zapaszku balsamów brązujących, jak u np. Nivea. Kolorek też jest świetny, żaden pomarańcz czy też żółć. Wyglądasz jak morelka, brzoskwinka. Ożywia naturalny kolor skóry + delikatnie ją rozświetla.
5. Krem bionawilżający - HerbatikaPlant - ultratani, może być stosowany jako podkład pod makijaż (którego ja nie robię, ale i tak kremik polecam ). Z białej herbaty.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 524 dni temu Posty: 11238 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2007-07-07, 23:55
Ninde napisał/a:
Skóra muśnięta słońcem - Garnier - używam go już dość długo. Nie wypatrzyłam ani jednej smugi, nie wywąchałam tego charakterystycznego zapaszku balsamów brązujących, jak u np. Nivea. Kolorek też jest świetny, żaden pomarańcz czy też żółć. Wyglądasz jak morelka, brzoskwinka. Ożywia naturalny kolor skóry + delikatnie ją rozświetla.
Informacje: Dołączył: 512 dni temu Posty: 70 Skąd: Opole
Profil: Wzrost: 167
Stan: żoneczka
Wysłany: 2007-07-11, 11:50
Ja polecam Lady Speed Stick 24/7 Invisible, jedyny na którym sie nie zawiodłam.Uzywam go 3 dni i juz widze ze bedzie ok bo zero białych sladów. I to bez czego nie mołyby zyc moje paznokcie to zwykły olejek do paznokci kupiony w aptece to 2 moje hity
Wszystkim Wam polecam czysty kolagen- co prawda nie jest on taki, ale działa niesamowicie. Można przez długi okres czasu wydać dużo pieniędzy na róże kosmetyki i nie zobaczyć efektu, a tu wydać raz(ok 200zł) i mieć problem z głowy.
Kiedyś miałam brzydkie blizny na twarzy, po jakimś wirusie. Chodziłam m.in. na laser, poszło sporo kasy a efektu żadnego. Kupiłam natomiast jeden słoiczek kolagenu(189zł, są różne rodzaje i różne ceny), aplikowałam przez miesiąc i dziś mam buzię gładką jak przysłowiowa pupka niemowlaka
_________________ "Ta, Która Wie, jest w nas. Tkwi w najgłębszych pokładach kobiecej psychiki, odwiecznej, zawsze Żywej Jaźni".
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 514 dni temu Posty: 273 Skąd: zewsząd
Profil: Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-07-18, 20:17
Ninde napisał/a:
. Skóra muśnięta słońcem - Garnier
też muszę wypróbować. bo ja nie lubie uzyważ zadnych kremów brązujących bo mnie tez zapach zniechca. ale jezeli mówisz ze z garniea nie ma zapachu to wyprubuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum