ja osobiście moge polecić piling enzymatyczny z Dermiki, miałam go i był świetny,dla cery wrażliwej raczej i naczynkowej,a teraz używam trochę tańszego z Lirene- zielone opakowanie i też mi odpowiada jest dobry, polecam także kosmetyki firmy Iwostin bo są nieziemskie,używam z tej serii krem na naczynka z filtrem o nazwie Iwostin Capilin-fioletowe opakowanie-rewelacja!!!!!!jego konsystencja jest lekka i bezzapachowa, dla alergików dobry , stosuję go już od kilku miesiecy i nie zamienię go na żaden innny, choć przyznam szczerze ze miałam też jeszcze inny krem ale z PHARMACERIS- tak pisało na opakowaniu,był podobny do tamtego, ale nie miał filtra ochronnego i był droższy a i było go mniej w tubce, ale też mi sie podobał tylko on pachniał niestety, nie dla mnie, bo jestem alergikiem,ale też polecam dla innych!!
_________________ Uwielbiam wspólne zachody słońca na plaży z moim mężczyzną wtedy życie nabiera sensu!!
polecam też piankę do mycia twarzy i oczu z firmy Erisa (najnowszy hit w białej butelce), dla mnie jest rewelacyjny, oczywiśice do cery wrażliwej!!!!!!!!!toników już nie używam ,ale kiedyś używałam z Erisa dla wrażliwców i był świetny, a jeszcze miałam z Ziaji ten różowy do naczynkowej i był oki!!!o kremach już wspomniałam że Iwostin jest świetny, a z tańszych to dobry z Soraji był taki żółty (kolor) ale za tłusty , z Erisa też dobry (różowe opakowanie)
_________________ Uwielbiam wspólne zachody słońca na plaży z moim mężczyzną wtedy życie nabiera sensu!!
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 44 dni temu Posty: 905 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Włosy: brunetka
Stan: panna
Partner: <3
Wysłany: 2008-10-23, 17:03
Jacqueline napisał/a:
i klejąca przynajmniej dla mnie.
bo się czeka aż się wchłonie
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 44 dni temu Posty: 905 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Włosy: brunetka
Stan: panna
Partner: <3
Wysłany: 2008-10-23, 17:06
agatka_H, a jaka cena?
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 66 dni temu Posty: 55
Profil: Imię: Agatka Alex
Włosy: Paseczki
Stan: Szczesliwa Zonka
Wysłany: 2008-10-23, 17:15
przedewszystkim po dluzszym stosowaniu i regularnym balsamow do skory suchej czyli takich bardzo odzywczych i troche drogich oraz peelingow zauwazylam redukcje rozstepow! kiedys byly wyczuwalne pod palcami a teraz skora gladka jak pupcia niemowlaka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum