Informacje: Dołączyła 42 dni temu Posty: 13 Skąd: Zaczarowany las
Profil: Imię: Małgosia
Wzrost: 173
Włosy: blond
Wysłany: 2008-04-07, 19:07
ja bym chciała polecić mój ulubiony balsam brązujący dove summer glow, poleciły mi go koleżanki i rzeczywiście jest super, opaliły mi się nawet moje zawsze białe nogi, jestem bardzo zadowolona ze swojego nowego wcielenia
Ja chciałabym polecic tusz LANCOME fatale.
Pierwszy raz kupiłam go przy okazji zagraniczniej wycieczki na lotnisku - nie było ich jeszcze w Polsce.... i od tamtego czasu nie wyobrazam sobie zycia bez niego. Cena niestety jak to na kosmetyki z wyzszej polki - nie na kazda kieszen - ale powiem wam szczerze, uczucie jakie daje warte 122 zl
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 181 dni temu Posty: 894 Skąd: Śląsk
Profil: Wzrost: 170
Włosy: brązowe
Stan: panna
Partner: Sebastian
Wysłany: 2008-04-07, 20:54
ja chciałam polecić fluid antybakteryjny z manhattanu, na moją mieszaną cerę idealny, nic nie błyszczy się cały dzień, nie widać go w ogóle i jest antybakteryjny:)
Informacje: Dołączyła 284 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-07, 22:50
Zielonooka napisał/a:
ja chciałam polecić fluid antybakteryjny z manhattanu, na moją mieszaną cerę idealny, nic nie błyszczy się cały dzień, nie widać go w ogóle i jest antybakteryjny:)
REWELACJA!!!!!!!!
Poleciła mi to kolezanka. Jest to... jakby puder... moze troche róż czy bronzer. Jest bardzo twardy. Ma w sobie jakieś dodatki cynku... czy jakiegos innego... czegos. Poprawia cerę i zastępuje podkład i kamień!!!
Używałam go latem (wyglada bardzo naturalnie - jezeli się go dobrze nałoży - trzeba jakby "wcierac" grubym pedzlem)
cena: o ile pamietam 120zl (ale WARTO!!!)
dostępność: w Warszawie z tego co mi wiadomo tylko w jednym sklepie - CH Land (metro Służew) na piętrze.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 347 dni temu Posty: 4008 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-04-15, 08:49
Ja kiedyś go używałam ale jeszcze w liceum. Kupowałam go w Realu, teraz już tego nie ma. Wtedy płaciłam około 80 zł a starczał mi na rok przy używaniu go z mamą na zmianę. Fajny był.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum