1. Make Up AA - matujący podkład kryjący,
2. Nivea Visage Young - krem nawilżający + lekki podkład,
3. płyn do demakijażu oczu - uniwersalny ziaja,
4. krem pod oczy Lirene - na dzien i na noc,
5. Dove Silk Dry - Anti-Perspirant
6. Dove mydełko peeling
7. Lirene body shaping - balsam ujedrniający,
8. Gliss Kur - ekspresowa odżywka regeneracyjna do włosów,
9. Celine Dion - Perfumik,
10.Elmex - żel i pasta
11.Radical - szampon i odżywka wzmacniająco regeneracyjna,
12. Wax maseczka do włosów,
13. Synergen Peeling Rossman do twarzy,
14. krem złocista pielegnacja soraya,
15. krem oliwkowy ziaja,
16. kremik bambino dla dzieci
to moja skromna kosmetyczka...choć jeszcze jest kilka kosmetyków....
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 80 dni temu Posty: 63 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Karolina
Wzrost: 168
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Marek
Wysłany: 2008-03-27, 18:42
Ja również stosuje Vischy Normaderm (żel do mycia twarzy, tonik i krem na dzień i na noc) używam dopiero od wczoraj wieczór ale jestem zadowolona z zapachu , konsystencji i szybkosci wchłaniania. Mam nadzieje ze efekty bedą chociaz odrobinę zblizone do tego co mówia w reklamach hehe bo cena nie mała i stan mojej cery okropny ostatnio...
a używałyscie podkładu Normateint Vichy?? mysle na zakupem ale nigdzie nie mogę znaleść próbki a chcialabym wyprobowac zanim w niego zainwestuję...
kosmetyki godne polecenia?? To może ja wpiszę tu taki podstawowy kosmetyk jakim jest dezodorant używam reksony ale głównie rexony skin care zmniejszyła pocenie się do minimum
Informacje: Dołączyła 285 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-03, 19:55
No dobra, jeszcze się nie wypowiadałam w tym temacie, no więc napiszę, co mi pasuje ostatnio
- ostatnio mam sporo kosmetyków Garniera i naprawdę mi barrrdzo pasują, jak żadne inne których próbowałam Do twarzy używam z serii Podstawa Pielęgnacji do cery normalnej i mieszanej, i mam jeszcze balsam Skóra Muśnięta Słońcem, z którego jestem naprawdę bardzo zadowolona!
- z "mojej rodzimej" firmy, czyli Avonu zawsze używam żeli pod prysznic Senses, bo super pachną polecam jeszcze balsam do prostowania włosów, i ostatnie moje odkrycie cień do powiek Perfect Wear - ekstra łatwo się nakłada i trzyma cały dzień. I jeszcze balsam do suchej skóry - używam na łokcie i jest bardzo dobry
- Luksja Fruity - te zapachy mrrr mój ulubiony to brzoskwiniowy
- balsam do ust Tisane - ja go kupuję w aptece, ale chyba w drogeriach też jest. Cud na spierzchnięte usta
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 46 dni temu Posty: 4
Profil:
Wysłany: 2008-04-04, 22:37
Jeżeli chodzi o dezodoranty to polecam te firmy Nivea czy Dove, ja nie mam do nich żadnych zastrzeżeń. Jeżeli chodzi o twarz jestem za Nivea Visage Young. Do pielęgnacji ciała? hmmm... Dove Summerglow:) pięknie pachnie i skóra po posmarowaniu się nim jest wręcz jedwabista. Do pielęgnacji włosów uzywam szamponu i odżywki z linii Gliss Kur. Mam pytanie: jezeli chodzi o farby do włosów (czerń) która wydaje się Wam najtrwalsza i godna polecenia?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum