ja jedwab kupuje w sklepie fryzjerskim i płace 10zł, ale ziajke u mnie ciężko jest dostać, musze szukać w małych sklepikach kosmetycznych, ale naprawde warto!!
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 269 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-01-09, 14:34
W zakładach fryzjerskich polecane są różne zabiegi dla włosów poprawiające ich kondycję.
Niestety koszt jest spory np. 50,00 zł.
Czy któraś z Was korzystała kiedyś z takich zabiegów i czy dały one efekty?
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 225 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 22:50
ja polecam biotherm aquasource superserum-intensywnie nawilżający koncentrat oligotermany,super nawilża szkoda tylko że jest taki drogi coś około 150 zł,chociaż bardzo wydajny.
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Profil:
Wysłany: 2008-03-25, 14:41
dziś kupiłam właśnie wypróbowałam i jestem zachwycona podkład AFFINITONE maybelline(kupiłam 2 odcienie oba są super) i błyszczyk water shine dimonds 08 Strawberry Carats-super pachnie i równie dobrze wygląda
l29l70l432l436l495_main.jpg
Plik ściągnięto 132 raz(y) 14,26 KB
l29l51l52l526l527_main.jpg
Plik ściągnięto 134 raz(y) 20,14 KB
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Profil:
Wysłany: 2008-03-25, 14:48
teraz w rossmanie jest promocja i kosztuje 20zł normalnie chyba 26.a do cery?nie wiem ja mam mieszaną i dobrze sie sprawdza ze strony maybelline:
Perfekcyjnie naturalne dopasowanie do odcienia i struktury skóry.
Delikatne mikro-sfery oraz perełki zapewniają idealne wykończenie makijażu i świeży wygląd
Technologia Shade true
8-godzinne nawilżenie dzięki zawartości witaminy E
Pierwszy podkład z naturalnymi pigmentami koloru, które pokrywają niewielkie przebarwienia skóry
Formuła: Ultralekka i płynna konsystencja zapewnia równomierne pokrycie skóry. Pozwala jej oddychać, nie zatykając porów
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 353 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-03-25, 22:44
anusek napisał/a:
teraz w rossmanie jest promocja i kosztuje 20zł normalnie chyba 26.a do cery?nie wiem ja mam mieszaną i dobrze sie sprawdza ze strony maybelline:
Perfekcyjnie naturalne dopasowanie do odcienia i struktury skóry.
Delikatne mikro-sfery oraz perełki zapewniają idealne wykończenie makijażu i świeży wygląd
Technologia Shade true
8-godzinne nawilżenie dzięki zawartości witaminy E
Pierwszy podkład z naturalnymi pigmentami koloru, które pokrywają niewielkie przebarwienia skóry
Formuła: Ultralekka i płynna konsystencja zapewnia równomierne pokrycie skóry. Pozwala jej oddychać, nie zatykając porów
Magdaru, no właśnie różne opinie słyszałam o tych tuszach ale wypróbowałam i mi bardzo pasuje. Trzeba go umiejętnie nakładać i niepozwolić żeby baza wyschła to bardzo ładnie wyglądają wtedy rzęsy.
Magdaru napisał/a:
wole telescopic
Słyszałam że dobry jest ale jeszcze nie próbowałam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum