Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 533 dni temu Posty: 2039 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-05-16, 17:24
w sklepach fryzjerskich albo drogeriach. po jedwabiu wlosy sa gladziutkie, sprawdza sie, bo po zmianie koloru z czarnego na blond strasznie zajechalam wlosy i udaje sie je dzieki odzywkom i jedwiabiowi powolutku naprawiac
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
A gdzie taki jedwab moge nabyc? Bo chyba nie w zwyklym centrum handlowym?
no on jest raczej dostępny, przynajmniej u nas w Polsce, w salonach fryzjerskich i takich sklepach z profesjonalnymi specyfikami do włosów. Ale ja kupuje na allegro, gdzie jest o wiele taniej. Wygląda on mniej tak:
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 417 dni temu Posty: 110 Skąd: Opole
Profil: Imię: Ewa
Wysłany: 2007-05-16, 23:50
Też go stosuję, poleciła mi przyjaciółka, jest super Mam długie gęste włosy, więc dla mnie jest niezbędny Dobrze też dodać, że ułatwia rozczesywanie włosów. Też go kupuję na allegro (ale trzeba uważać na podróbki).
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 420 dni temu Posty: 4244
Profil:
Wysłany: 2007-05-17, 08:17
Dzieki dziewczyny za podpowiedzi
Hmm, napewno to kupie za 2 miesiace bede w PL. wiec sie zaopatrze. Mam znajoma babke, ktora ma salon fryzjerski wiec mi poleci i wiem, ze nie kupie podrobki Wlasnie na allegro boje sie kupowac kosmetyki i takie rzeczy...
Ufff ja mam takie siano, ze sie w glowie nie miesci ...i tez przez rozjasnianie wlosow i ta prostownica...
Kiedyś wysmarowałam się samoopalaczem i wyglądałam jak ostatnie nieszczęście.
a ja mam problem...
opaliłam się na pierwszym majowym słoneczku i głupia ja ubrałam koszulkę z odsłoniętymi ramionami, ale rękawki opadały tak niżej pod ramiona. no i mam teraz na rękach taką przerwę. ramiona opalone, potem kawałek nie, i potem znowu opalone. nie muszę chyba pisać, że wygląda to idiotycznie no i tak myślę czy by nie potraktować tych miejsc samoopalaczem....boję się...skąd wiem jaki to kolor wyjdzie....i nie wiem co robic póki co w tym tygodniu korzystam z solarium, może uda się wyrównać. efekty są. z dnia na dzień jest lepiej. ale w dalszym ciągu nie mogę ubrać koszulki bez rękawków tak więc przestroga dziewczyny: nawet kiedy wydaje się, że słońce nie opala - to tylko złudzenie. ono opala. pamiętajcie o tym, bo potem same kłopoty
jestem po 3 wizycie na solarium w tym tygodniu i jest lepiej. dzisiaj jest już taki upał, że mam to w d....i ubieram kieckę na ramiączkach. może jak jeszcze troszkę te ręce prawdziwegop słoneczka dostaną, to się całkiem wyrówna.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 581 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-05-26, 15:45
Opalenizna z czasem sie wyrówna także nie baw sie w solarium tylko kożystaj z naturalnego słoneczka
Ja jedwabiu urzywać nie moge bo mi się przetluszczają wlosy i bym miala masakryczny olej na łbie
Mogę wam polecić nowość inglota mianowicie mineralny cień w pyłku,kupiłam go we Wroclawiu za 25 zł i jest super trzyma się na oczkach calutki dzionek łatwo sie rozprowadza i przepięknie się mieni opalizującymi drobinkami
A mój zestaw na włosy farbowane to: odżywka ze spłukiwaniem Timotei z ekstraktem z czereśni i bawełny plus przed rozczesywaniem włosów po umyciu używam eskpresowej odżywki regeneracyjnej GlissKur. Zestaw opracowałam po długich praktykach, a w kwestii włosów jestem baaaardzo wymagająca Kolor bardzo długo się utrzymuje, włosy są miękkie, błyszczące, no i najważniejsze praktycznie się nie rozdwajają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum