Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Koniec szczesliwego zwiazku?
Autor Wiadomość
Nadia 

Informacje:
Dołączyła 323 dni temu

Profil:
Wzrost: 170
Stan: panna

Wysłany: 2008-01-17, 00:20   

oczywiscie ze nigdy nie mozna miec 100% pewnosci apropo uczuc chlopaka, ale mozna polegac na swoje odczucia i jak masz jakies watpliwosci to lepiej tez nie pokazywac swoja bezgraniczna milosc. A jak nam sie wydaje ze wszystko jest super, no to czemu sie nie utopic w uczuciach? ;-)

REKLAMA

anusek 

Informacje:
Dołączyła 376 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-01-17, 00:24   

ach utopic sie jak najbardziej :-D tylko że nie zawsze nam sie dobrze wydaje,czasami same sobie wmawiamy że jest lepiej niż w rzeczywistości...na ukrytego chama nic sie nie poradzi <bezradny>

Nadia 

Informacje:
Dołączyła 323 dni temu

Profil:
Wzrost: 170
Stan: panna

Wysłany: 2008-01-17, 00:31   

chyba masz racje, po prostu ja jakas zawzse dobrze wiedzialam o zamierzeniach swojego boyfrienda i nigdy nie zostalam oklamana w taki sposob. Ale oczywiscie roznie sie zdarza. Trudno w ogole mowic o jakichs regulach w zwiazkach.... :roll: Wiec po prostu dzielimy sie tu swoim doswiadczeniem.... ;-)

Alex1511 
Sweet love:*

Informacje:
Dołączyła 342 dni temu

Profil:
Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor

Wysłany: 2008-01-17, 11:55   

Ja sadze ze najlepeij zapytac czasem kogos bliskiego (mame, baardzo bliska przyjaciolke) jak ona postrzega nasz zwiazek- bo niestety jak sie jest zakochanym to sie czestow wielu rzeczy nie widzi, albo nie chce widziec.
Ja tak mialam kiedys :/

anusek 

Informacje:
Dołączyła 376 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-01-17, 22:35   

czasami ci inni też tego nie widzą...są faceci którzy dobrze sie kamuflują,tylko po co...nie rozumiem takiego postępowania.nie lepiej by było jakby otwarcie powiedzieli że nic z tego poszukali sobie dziewczyny z którą byliby naprawde szczęśliwi i nie ranili nikogo <bezradny>

tuptunio 
aniołek ;)

Informacje:
Dołączyła 388 dni temu

Profil:
Imię: sylwia

Wysłany: 2008-01-17, 22:42   

a może to wina czasem leży po naszej stronie. może po jakimś czasie to raczej wychodzą nasze wady których to oni nie potrafią znieść, a my tego nie widzimy. <bezradny>

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 738 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P

Wysłany: 2008-01-18, 15:25   

Na zerwanie wpływa wiele rzeczy.... Ja też kiedyś zerwałam po roku.. Dlaczego? Proste: facet nie wykorzystał ani pierwszej ani drugiej szansy zmiany(chodziło o alkohol). Przy trzecim razie - zerwałam bo stwierdziłam, że jego obietnice i poczucie winy PO nie są nic warte... i że nie mogę być z facetem, który potrafi tylko ładnie mówić i przepraszać a nie potrafi się dla mnie i dla NAS zmienić.... Z tego co wiem, dobrze zrobiłam bo on nadal się nie zmienił i jest takim lekkoduchem :)

Czasami niestety nawet po takim dłuższym czasie wychodzą powody dla których nie widzimy możliwości kontynuowania związku...

Alex1511 

Informacje:
Dołączyła 342 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-01-18, 15:45   

Niestety ja na nauczylam sie ze jak facet cos raz przysiegnie i nie wywiaze sie z tego to juz nawet nie ma co liczyc na zmiane.
Moze nie zawsze tak jest tylko ja trafilam na 2 dupkow.

Ninka 

Informacje:
Dołączyła 340 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-01-19, 04:54   

Roszpunka napisał/a:
Alex1511 napisał/a:
To oczywiste ze po pewnym czasie przechodza te " motylki w brzuchu" i tak dalej a wkrada sie monotonia zycia.

Nie zgadzam się z tym. Jestem po ślubie już 11 lat i z każdym dniem kocham mojego męża coraz bardziej. Znajomi śmieją się że jesteśmy wiecznie zakochani.Często dajemy sobie buziaki,wciąż spacerujemy trzymając się za ręce,sex jest coraz wspanialszy,tesknię za nim gdy jest w pracy, gdy się posprzeczamy to nie umiemy się na siebie długo gniewać ...............dużo by wymieniać.

Alex1511 napisał/a:
Jednak jak sie kogos naprawde kocha to wtedy wlasnie ten zwiazek jest najsilniejszy.

I o to właśnie chodzi!!!

O mamo jak ja Tobie zazdroszcze!
Ja sie jeszcze ludzilam i myslalam ze On sie zmieni!Ze jeszcze bedzie dobrze!
Ale niestety!Jest z dnia na dzien coraz gorzej!
I juz chyba lepiej nie bedzie!

To juz chyba koniec! <bezradny>
My juz nie zyjemy razem!Jestem ja + mala i ON!SAMOLUB!

[ Dodano: 2008-01-19, 05:09 ]
(.)(.) napisał/a:
ach utopic sie jak najbardziej :-D tylko że nie zawsze nam sie dobrze wydaje,czasami same sobie wmawiamy że jest lepiej niż w rzeczywistości...na ukrytego chama nic sie nie poradzi <bezradny>

:cry: No wlasnie ja sobie do tej pory wmawialam ze on sie zmieni,ze on sie stara taaaak gow&%#$!~# prawda jestem z nim chyba tylko dlatego ze sie przyzwyczailam juz do tego ze on mnie poniza i traktuje jak jakas niewolnice :evil:

Alex1511 

Informacje:
Dołączyła 342 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-01-19, 13:32   

Ninka, nie moze byc tak, ze meczysz sie w zwiazku tylko w imie przyzwyczajenia. Wiem, ze masz dzieci i musi ci byc ciezko podjac ewentualna decyzje o rozstaniu. Ale pomysl - czy tak wyobrazasz sobie siebie i swoje zycie przez nastepne 50 lat ?

Ninka 

Informacje:
Dołączyła 340 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-01-20, 04:25   

Alex1511, ja przeryczalam dzis caly dzien!Ale wedlug mojej matki wlasnie tak powinno wygladac moje zycie! :evil: Ja mam sie zamknac, siedziec cicho i pozwalac jemu jezdzic po mnie tak jak to bylo do tej pory!

Zielonooka 
Lady in red

Informacje:
Dołączyła 383 dni temu

Profil:
Włosy: brązowe
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2008-01-20, 09:25   

szok:O Ninka walcz o swoje szczęście!!

Moniika 

Informacje:
Dołączyła 457 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-01-20, 11:28   

Ninka, przeciez tak nie moze byc, to jak to bedzie wygladalo wasze zycie za kilka lat :-? A on nie widzi co wyprawia z waszym zwiazkiem ?? <bezradny>

Alex1511 

Informacje:
Dołączyła 342 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-01-20, 12:15   

Ninka, wez mu powiedz wprost, ze albo sie zmieni albo to juz jest wasz koniec.
Nie patrz na to co mowi twoja mama- wiem, ze trudne ale to nie ona sie meczy w takim zwiazku tylko ty. Kazdy ma prawo do szczescia.

Ninka 

Informacje:
Dołączyła 340 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-01-20, 19:56   

On twierdzi ze NAS ( mnie i mala) kocha <bezradny> Tylko ma bardzo dziwny sposob okazywania tej milosci!

ONA tego nie slyszy jak on mi mowi ze mi nie da ksy na dziecko, albo sie drze z byle powodu!Ona tylko widzi to ze ja sie jego czepiam! <bezradny>

Poprostu zyc mi sie odechciewa!

Dzis atmosfera w domu jest taka ze hej!NIKT do nikogo sie nie odzywa ( czyli wedlugo mojej matki szafa gra bo nie ma awantur) <bezradny>

Odpowiedz do tematu