Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 369 dni temu Posty: 3846
Profil:
Wysłany: 2007-06-18, 12:43
hehe, no to u nas odwrotnie, ja jestem lepsza w te klocki
Znalazlam jeden ale tylko do plikow graficznych...ale jak zaczal przywracac pliki to mi kopm. stanal w miejscu
nie lubie sama szukac, wole jak ktos moze polecic bo uzywal i wie ze jest dobry
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-22, 15:14
to może ktos teraz mnie poratuje?? szukam programu dzieki ktoremu bede mogla zgrac pliki z youtube.... wiem ze istnieja conajmniej 2 ktore to potrafia jednak nie znam nazw
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 366 dni temu Posty: 110 Skąd: Opole
Profil: Imię: Ewa
Wysłany: 2007-07-22, 15:58
Cieszę się, że mogłam pomóc Gdybyś miała problem ze znalezieniem tego programu to polecam ściągnąć go stąd
Odradzam ściąganie tego programu ze stron anglojęzycznych i z mało znanych, ze względu na wyjątkowy "gratis" jaki często się ściąga wraz z plikami z niewiadomego pochodzenia
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 369 dni temu Posty: 3846
Profil:
Wysłany: 2007-08-08, 13:34
Pytalam na jednym forum ale bez rezultatu. Moze ktoras sympatyczna kolezanka mi podpowie jakiego najlepszego programu uzyc do laczenia pulpitow? Chodzi mi o orpgram do zdalnego pulpitu instalowalam juz jeden ale strasznie wolno dzial, teraz mam ultravnc niby jest dobry ale jak Mis sie polaczy z moim komputerem i chce obejrzec fotki to ledwo je widzi poza tym wszystko jest ok. a juz nie mam sily szukac nic i instalowac bo trace czas i nerwy wiec czekam na jakas pomoc
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-08, 18:44
madzia, kurcze, ja kiedyś miałam coś takiego chyba, ale nie pamiętam jak się toto nazywało za to temat podrzucę Piotrusiowi mojemu, on pewnie coś podpowie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum