Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2008-02-20, 19:50
W zaleznosci do czego chcesz go uzywac. Np. zewnetrzny- jest wygodniejszy bo po przez zwykly kabel USB mozesz go podpiac do kazdego komutera np. laptopa i mozesz go wszedzie zabrac i przegrywac w jedna i druga strone co ci pasuje, natomiast dysk zwykly (o ile mi wiadomo, ale informatykiem nie jestem )ma mozliwosc podlaczenia tylko do komp. stacjonarnego
w zaleznosci co chesz zrobic z tym dyskiem, zwykly+kieszen jest jakies 5 do 10ciu razy szybszy (chodzi o przenoszenie plikow)
czyli jak masz notorycznie przenosic z dysku na dysk na raz np. 10 filmow to wybralabym kieszen + zwykly dysk.
Uogolnilam ci ale jak chcesz wiedziec wiecej to napisz do czego potrzebny ci ten dysk, czy chcesz tylko zwiekszyc pojemnosc swojego komputera czy chcesz tylko przenosny dysk
pozdro
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-02-20, 20:12
Shamatu napisał/a:
Chyba to drugie coś jest tańsze
na pewno jest tańsze. Ale dysk zewnętrzny wygodniejszy, bo po prostu podłączasz go do portu USB i masz możesz dane przenosić do woli gdzie chcesz bez problemu z podłączeniem Ale w cenach to nie wiem dokładnie
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 189 dni temu Posty: 707
Profil:
Wysłany: 2008-02-20, 23:53
Dziewczyny, ja mam lapa. Chcę przenośny, ale wiem, że jest możliwość złożenia - dysk + kieszeń przenośna (też USB) albo zwyczajnie kupić dysk zewnętrzny. Wolałabym złożyć bo pewnie taniej mnie wyniesie ale boje się, że coś źle dopasuję i będzie lipa.
A używać chcę go do wszystkiego, tak jak zwykłego..
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-02-21, 22:05
Shamatu napisał/a:
wiem, że jest możliwość złożenia - dysk + kieszeń przenośna (też USB)
pierwsze słyszę o czymś takim do laptopów. Poza tym jak rozumiem, ta kieszeń by miała łączę USB - więc też na pewno do tanich by nie należała. Ale nie poradzę, bo nigdy o czymś podobnym nie słyszałam.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 220 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-24, 19:15
Shamatu napisał/a:
Dziewczyny, ja mam lapa. Chcę przenośny, ale wiem, że jest możliwość złożenia - dysk + kieszeń przenośna (też USB) albo zwyczajnie kupić dysk zewnętrzny. Wolałabym złożyć bo pewnie taniej mnie wyniesie ale boje się, że coś źle dopasuję i będzie lipa.
A używać chcę go do wszystkiego, tak jak zwykłego..
a ja sie moge zapytac braciszka bo siedzi w tym temacie
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 220 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-27, 09:09
Shamatu, dysk funkcjonalnosci calego laptopa Ci nie da dysk przenosny to jest taki dysk zabudowany w obudowe specjalnie wyciszony,ktorego podlaza sie pod wejscie usb i nie wymaga zadnych dviwerow wydaje mi sie ze chesz miec jako przenoisny komputer PC a co do tego abys go mogla preznosic kup sobie zasilacz UPS ktory starcza na stabilna prace komputera 3H cena takiego zasilacza to od 400 do nawet 4.000zl
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 222 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-04-12, 20:27
Madzia a wcześniej jaka miala kolor?
Generalnie jak coś jest nie tak, to wyskakuje komunikat na ekranie, albo jak wirus to straszny dźwięk
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Profil:
Wysłany: 2008-04-13, 07:38
chyba juz mam wszystko ok:)
na poczatku byl inny kolorek bo cos sie uaktualnialo chyba, teraz mam czerwone K z jedna strzaleczka czarna wiec chyba tak ma byc
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 189 dni temu Posty: 707
Profil:
Wysłany: 2008-04-16, 11:57
Wiecie co, znalazłam nowy przyjemny program do odtwarzania muzyki. Śmiem twierdzić, że bije Winampa na głowę, ma więcej funkcji i jest łatwiejszy w obsłudze, spolszczony. A nazywa się AIMP 2.
Jak Wam się znudził albo przestał dobrze działać Winamp (ja miałam problem po aktualizacji, i w ogóle zaczął się dziwnie wieszać) to polecam. Jestem mocno zadowolona
Profil:
Wysłany: 2008-04-21, 14:19
testuje ten programik fajny fajny, troche bym pozmieniala w nim ale ogolnie prosty w uzyciu i podobny do winampa.
fajnie pokazuje tytul w tle kiedy zaczyna sie nowa piosenka i fajnie jak wlacza sie kolejna to jeszcze slychc w tle poprzednia, lubie takie bajery
ale zaraz sobie poszukam jeszcze jakies inne
kurde...moj komp. nie widzi telefonu nie chce go zainstalowac
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum