Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 175 dni temu Posty: 15 Skąd: Katowice
Profil:
Wysłany: 2007-11-23, 22:05
Madae napisał/a:
po 1 nie kupuj firmowek !!!!! bo to bubel ...awaryjne sa a czesci do nich drogie składaki RULEZ
tylko, ze składak składakowi nie równy - nie ma sensu kupowac kompów w hipermarketach, bo nigdy nie wiadomo co tak naprawde jest w srodku, firmówki... nie wiem, co nazywasz firmówkami...
Cytat:
ostatnio jest duzo ofert fajowych kompow (składakow) w roznych sklepach
Informacje: Dołączyła 349 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-23, 22:46
mówiac o firmówkach mam na mysli kompa ktory składa sie wyłacznie lub prawie wyłącznie z czesci 1 firmy ( nie mowie tu o kartach czy płycie głównej chociaz tez zdazaja sie przypadki firm Zaprzyjaźnionych...i co z tego ze potem czesci sa niekompatybilne )
Również się zgadzam Mój komputerek właśnie z takiego źródła pochodzi i działa bez zarzutu Ale fakt, że nie każdy ma taką opcję, wtedy pozostaje sklep. A faktem jest, że np. ze składakami z supermarketu bywa różnie... Piotrek swój oddawał 3 razy do reklamacji
Informacje: Dołączyła 284 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-23, 23:02
Cytat:
hyhyhy no ja przeca tak zem zazartowiła se
Wiem
Madae napisał/a:
supermarkety sprzedaja tanio i duzo ...ale najczesciej bubel
Dokładnie... I łachę robią, że naprawiają, jak się zgłasza do reklamacji Chociaż w sumie zależy, kto przyjmuje, wiadomo Ale generalnie to dla mnie supermarkety nadają się świetnie na takie podstawowe zakupy, ale na kompa to już nie. Tak naprawdę nigdy nie wiesz, co ten komputer ma w środku
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 90 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-17, 17:16
Zielonego pojęcianie mam co do kompów... Ostatnio wkradł mi się koń trojański i miałam formatowanko hih ale dobrze przynajmniej że mam znajomych informatyków
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Profil:
Wysłany: 2008-02-17, 17:21
co ty ? robiłas formata przez jednego konia ja mam ich teraz ze 4 .... wszystkie w kwarantannie...i 2 robaki własnie rano usunęłam a moj rekord to koło 40 i tez wszystko działało...poza forum ale pozniej sie okazało ze to z innego powodu
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 221 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-02-18, 09:44
mOtOcYkLiStKa napisał/a:
Zielonego pojęcianie mam co do kompów... Ostatnio wkradł mi się koń trojański i miałam formatowanko hih ale dobrze przynajmniej że mam znajomych informatyków
A masz zainstalowany jakiś program antywirusowy?
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 221 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-02-18, 21:47
Są programy, które pozwalają zrobić "obraz" dysku, raz instalujemy, robimy obraz dysku i po formatowaniu nie musimy instalować wszystkiego od nowa tylko wystarczy parę minut na wgranie obrazu.
Oczywiście podczas normalnej pracy wszystkie dane należy zapisywać nie w "Moich Dokumentach" tylko w swoim folderze na innym dysku niż C.
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Profil:
Wysłany: 2008-02-18, 21:50
dokładnie i najlepiej miec 2 partycje a na c miec tylko system wtedy w razie formatu nie musimy wszystkiego na płyty zgrywac formatyjemy C wgrywamy ten obraz ( np Ghost - tak to sie chyba nazywa...tylko nie wiem czy ten obraz czy program do jego tworzenia:P) i wszystko gra mamy wszystkie filmy, tapety i inne pierdoły ktore miałysmy wczesniej a dzieki "Ghost'owi" mamy tez wszystkie programy
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 188 dni temu Posty: 707 Skąd: gdzieś na świecie..
Profil: Imię: A.
Wysłany: 2008-02-20, 19:15
Mam problem. Za mało mi przestrzeni i potrzebny mi dysk zewnętrzny.
Może któraś z Was się orientuje i mi doradzi. Chciałabym koło 120 GB.
No i nie wiem czy kupować zewnętrzny czy zwykły dysk+ kieszeń. Chyba to drugie coś jest tańsze. HELP
_________________ Konie kraść, szybować na nich aż do chmur..i zrywać gwiazdki z nieba..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum