Informacje: Dołączyła 401 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-14, 11:37
po 1 nie kupuj firmowek !!!!! bo to bubel ...awaryjne sa a czesci do nich drogie składaki RULEZ
ostatnio jest duzo ofert fajowych kompow (składakow) w roznych sklepach ja przymierzam sie do ktoregos cacuszka z oferty VOBISu bo fajne sa i całkiem niezłe powiem wiecej ja za swoj dałam 4 lata temu 5 000 a teraz za 3 tam maja taki przy ktorym moj to zabytek klasy A
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 388 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-14, 19:06
NudnaBaba napisał/a:
Taki na części- to najlepszy raczej
ja też mam składany ;p
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
No ja będe miec jednak kompa, ale potem problem z połączeniem do netu. Bo nie ma modemu takiego co idzie na kilka łącz....
Ale do tego składanego to tylko musze kupić dysk i będzie grać
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Profil:
Wysłany: 2007-10-15, 00:02
hmmm na co zwracac uwage... no na płyte główna napewno..zeby ci szajsu nie sprzedali ... na karty ( grafika, dzwiek) na pamiec ram teraz za praktycznie ta sama cene masz pamiec DDR2 ktora jest lepsiejsza od zwykłego RAMu teraz ceny kompów spadaja na łep na szyje i firmy sie przescigaja w rozdawaniu prezentów i upustów ja sobie oblukałam kompa w VOBISie z tego co ogladnełam to tam maja dobre składaki ...tylko przy niektórych jest Windows Vista.....wiec radze sie w XPeka zaopatrzyc zawczasu Vista moooze kiedys bedzie dobra:D ale na razie to tylko ładnie wyglada:P
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 273 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2007-10-17, 11:52
NudnaBaba, a masz jakieś namiary, tzn. nad jakim zestawikiem się zastanawiasz? Czy sama wybierasz poszczególne komponenty??
Na stronie Komputronika jest takie konfigurator, dzięki któremu możemy wybrać poszczególne części kompa i sprawdzi nam, czy dana płyta będzie grała z np danym procesorem itp. Bardzo pomocne i na dodatek cena od razu pokazana, oczywiście w tym sklepie.
A może masz jakiegoś kolegę, który interesuje się komputerami i mógłby CI doradzić, pójść z tobą do sklepu. On napewno będzie wiedział o co zapytać itp.
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 273 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2007-10-18, 10:57
Tzn. że coś źle zrozumiałam
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Profil:
Wysłany: 2007-11-16, 17:17
a ja znowu mam prośbę o zmniejszenie Avka wiem wiem zameczam was niedługo sciagne sobie ten programik taki do zmniejszania i sama bede kombinowac ale na razie nie moge jeszcze wiec pliisssss oto łun :
a właściwie łune dodałam jesio 1 coby m na dłużej starczyło hyhyhy z góry baaaaaaaaaaardzo dziekuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum