Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 130 dni temu Posty: 2931 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-09-25, 06:38
Olciiia, ja też bym chciała ale nie mam
no cóż pogodziłam się z tym ze jedne maja większe a ja mam taki jaki mam ważne że mojemu Danielowi się podoba i akceptuje mnie taką jaka jestem
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 130 dni temu Posty: 2931 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-09-25, 06:52
Olciiia, jak bysmy sie im nie podobały to by z nami nie byli pozatym... ja (nie wiem jak wy) nie jestem z moim dla wyglądu ani on ze mna bo nasze wyglądy sie zmieniaja a serca pozostaja takie same
dużo by wymieniąć. Najwiekszy kompleks to brzuch. potem długo nic i cellulit , mała stopa, paznokcie , które maja tendencje do krzywienia się i trudna cere.to najwazniejsze
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 509 dni temu Posty: 11005 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-09-28, 16:56
dodam karnację...
jestem blada, mam sińce pod oczami, to ukryję, także ok
ale tego, że mam ciemniejszą skórę wokół ust już nie i wyglądam jakbym była brudna (czasem, zależy w jakim świetle... )
Informacje: Dołączyła 114 dni temu Posty: 2171 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-09-29, 09:28
Mnóstwo na dobrą sprawę. Zależy od dnia, humoru. Najwięcej problemu mam z figurą, a potem jak już mi się chce, to pojedynczo narzekam na ręce, uda, tyłek, brzuch czy piersi. Szkoda na to życia, ale inaczej nie potrafię
Stan: panna
Partner: <3
Wysłany: 2008-10-12, 11:04
krowka17 napisał/a:
ważne że mojemu Danielowi się podoba i akceptuje mnie taką jaka jestem
...i tego trzymać się trzeba!!! brawo!!!
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum