Moje kompleksy to piersi ktore nie sa jedrne raz duzo przytylam potem schudlam i tak oto mi zostaly zwisy po ciazy zrobily sie lepsze ale wolalabym aby byly bardziej stojace
Drugi kompleks to paznokcie ktore cale zycie obgryzam,ale od kilu lat robie tipsy wiec kompleks zniknal
I jeszcze jednen mam ...duzo przytylam w ciazy32kg,ju wieksza polowe zgubilam,ale dalej jakos nie idzie czuje sie zle z tymi kilogramami i roztepy na brzuchu i to chyba juz wszytko
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 228 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-06-10, 22:16
Zielonooka i tak byc powinno.bo zawsze sie można czegoś uczepic ale po co.lepiej we wszystkim sie doszukiwac pozytywów Agula faceci takie lubią a ja mam duży tyłek ale kooocham go i już,przynajmniej miękko mi sie siedzi
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
jedyne co bym zmienila w sobie to piersi na troszke wieksze ale ogolnie nie mam jakich wielkich kompleksow Popieram Anuska :)trzeba umiec siebie zaakceptowac
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum