Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-15, 21:18
ja ma ja mam " Wrrrr- czyli kiedy jaja miały kły" ogladałam ze 20 razy, dialogi na pamiec znam a i tak za kazdym razem ze smiechu łzy mi ciurkiem kapią no i jak przedmowczyni uwielbiam "Wredne dziewczyny"
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 222 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-03-18, 20:34
Madae napisał/a:
ja ma ja mam " Wrrrr- czyli kiedy jaja miały kły" ogladałam ze 20 razy, dialogi na pamiec znam a i tak za kazdym razem ze smiechu łzy mi ciurkiem kapią no i jak przedmowczyni uwielbiam "Wredne dziewczyny"
Ło "kiedy jaja miały kły" rewelka.
Zaraz będzie ciemno
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Informacje: Dołączyła 139 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-19, 02:16
martula napisał/a:
Madae napisał/a:
Ło "kiedy jaja miały kły" rewelka.
Zaraz będzie ciemno
O czym wy mowicie?????Jaka to jest komedia?Ja nie wiem o co biega???
Znajdujemy się w czasach prehistorycznych, jakieś 35 000 lat p.n.e. Oto historia dwóch plemion, żyjących pośród mamutów i innych włochatych stworzeń. Jedno z plemion wiedzie spokojny żywot, ściśle strzegąc sekretnej formuły szamponu do włosów, podczas gdy drugie plemię chce im ten przepis wykraść. Pewnej nocy zdarzy się coś, co zakłóci spokój plemienia posiadającego formułę. Po raz pierwszy w historii ludzkości popełnione zostanie morderstwo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum