Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 491 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-02-21, 14:52 Kolacja
W sobotę chcę zrobić dla rodziców kolację w podziękowaniu. Szukam czegoś fajnego ale nie mogę nic znaleźć. Chciałabym zrobić coś lekkiego. Myślałam aby zrobić sałatkę, pitę oraz warzywa z dipami. Co polecacie?
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Jewel, A może rybę? Lubicie pstrągi? Dla każdego po niedużej sztuce,przyprawić,do środka natkę pietruszki można dać.Zawinąć każdą osobno w folie aluminiową (natłuszczoną) i do pieca. Do tego sałatka z pekinki i białe wino. U mnie na imprezkach sprawdzone i lubiane. No chyba że ryb nie lubicie?
Informacje: Dołączyła 282 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-24, 03:40
Jewel, paczki super podaj przepis
ja uwielbiam sernik zawsze balam sie robic bo calam sie ze nie wyjdzie i zmarnuje tylko ser ale ostatnio dorwalam super przepis na pyszny sernik z brzoswiniami cala blacha znika w 5 min ciacho nawet nie zdarzy wystygnac a juz sepy stoja nad nim
co do salatki to ja robie taka lekka z pekinskiej kapsty + papryka+ kukurydza+jajko na twardo + anans+do wyboru kto co lubi albo paluszki krabowe albo szynka z kurcza drobno pokrojona + majonez sol pieprz pyyyycha
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 491 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-02-24, 10:52
1,5 szklanki mleka i 3 jajka + łyżeczka proszku do pieczenia i 2 serki homo waniliowe. Rzucamy łyżką na olej. Aha trochę alkoholu żeby olej nie wsiąkał.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum