Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 266 dni temu Posty: 1305 Skąd: Kraków
Profil:
Wysłany: 2008-05-29, 19:28
No najgorsze tylko jest to, że jak się jest zakochanym to się uwierzy we wszystko nawet, że rozwdó trwa 10 lat i że "żona go nie rozumie, że wcale ze sobą nie śpią" jak to było piosence "Czy te oczy moga kłamać"
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 210 dni temu Posty: 3057
Profil:
Wysłany: 2008-05-29, 20:38
Wydaje mi sie ze zeby sie zakochac to potrzeba czasu. A jak sie dowiesz ze on zajety to chyba czas zlapac dystans i z lekka ograniczyc kontakty, zeby cie taka "przykra" niespodzianka jak uczucie do zajetego faceta nie spotkala...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 362 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-29, 21:37
no nie wiem jak wy ale ja jakoś poznaje czy facet jest zajęty...a jak ma żone i dzieci to trudno nie poznac.a w taki związek to nie wiem jak bym była zakochana to bym sie nie pchała bo ja też chce miec kiedyś normalną rodzine,męża który nie będzie uciekał na boki jak sie pojawią problemy,dzieci...a taki facet,hmmm no nie rokuje dobrze na przyszłośc.znam kilku rozwodników.i faktycznie źle im było z tymi kobietami,ale nie szukali innych bo co to za rozwiązanie,starali sie ratowac związki,jak nie dało rady to sie rozwiedli.
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 670 dni temu Posty: 2420 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-06-24, 15:52
dzisiaj jest program u Drzyzgi o kochankach, całkiem ciekawy. jednej się dostało- była z zajętym facetem,a on oprócz niej jeszcze miał inne kochanki- co dla niej nie było przyjemne. a nie myślała, że dla jego żony sytuacja była taka sama.
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
niki oglądałam ten dzisiejszy odcinek
Ta jedna to była kochanką jak z zawodu. Zmieniała i miała po dwóch na raz
Ja............raz jedyny chciałam się wplątać w taki romansik, może i się wplątałam ale wiedziałam kiedy to przerwac i dobrze zrobiłam.
Na szczęście do niczego nie doszło i kiedyś też mówiłam że nigdy z żonatym facetem bym się nie spotykała..................... a jednak......zaskakiwałam sama siebie ale w pore walnęłam się młotkiem w głowę
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 445 dni temu Posty: 614
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-06-24, 21:47
Na kochanki patrze dwojako.
Na jedne jak na wykorzystane, zwodzone i skrzywdzone przez mężczyzn kobiety które nie wiedzą o prawdziwym życiu faceta, ale chyba za dużo amerykańskich filmów się naoglądałam.
Na drugie jak na najzwyklejsze "panienki" które wiedzą, że facet ma żonę dzieci a mimo to prowokują, idą z nim do łóżka.
Na długą metę facet nie ukryje swojego podwójnego życia. W większości te kobiety na pewno zdają sobie sprawę w co się pakują, a wchodzenie do czyjeś rodziny, niszczenie jej, szczególnie kiedy są dzieci to dla mnie coś paskudnego i nie do pojęcia. Skoro facet ma takie tendencje na skoki w bok mimo bycia w związku to teraz zostawił żonę, ale zaraz zostawi tą kochankę jak znajdzie inną, lepszą.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 445 dni temu Posty: 614
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-06-24, 22:38
Olciiia napisał/a:
a czasami jest pokrzywdzona tym ze nie wie ze jest kochanka...
Dlatego mówiłam że rozpatruję to w dwóch kategoriach. Te które nie wiedzą i te które wiedzą.
Częściej niestety jest tak że wiedzą ale się godzą na taki układ bo facet mydli im oczy że zostawi żonę, rozwiedzie się, składa inne tego typu obietnice.
Ale jeśli wie że mężczyzna ma rodzinę, to moim zdaniem nic tego nie tłumaczy.
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 230 dni temu Posty: 2907 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-06-25, 08:23
Najlepsze jest to, że dam sobie głowę uciąć, że taka kochanka jeśli kiedyś zostanie żoną, to pewnie nigdy nie chciałaby być w sytuacji, że jej mąż ma kochankę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum