Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 362 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-22, 21:14
za mną łazi facet który ma dziewczyne.nawet mi sie podoba ale o nie nie ma szans,nie chce resztek po innej...a to że on jest świnią to swoją drogą ale ja nie jestem szmatą i nic z tego.
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
cerrata, wiesz ja tam siebie nie usprawiedliwiam,ale naprawde duzo w zyciu przeszlam dobrego i zlego wiec wkurzaja mnie takie teksty typu szmaty....itp.
Ludzie nieraz czegos nie przezyli a maja najwiecej do komantowania
Profil:
Wysłany: 2008-04-24, 18:30
jak byłam jeszcze młoda i głupia to sie złapałam na gadki kolesia że zerwał z panną która chodziła do mnie do szkoły,nie byłam kochanką,trudno też powiedziec że tą drugą bo raz mnie pocałował(15 lat miałam ) a spotałam sie z nim ze 3 razy,potem postanowiłam to sprawdzic,okazało sie że kłamie,po tych 3 spotkaniach zadzwoniłam do niej,spotałyśmy sie,powiedziałam jej,powiedziała że wie,ale no on już taki jest.niby szczeniackie podrywki ale ja i tak czułam sie jak szmata,taka na chwile a co dopiero teraz jak o związkach myśle już poważnie,jak pewnie łączyło by nas coś więcej niż pocałunek na ławce patrzec bym na siebie nie mogła
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 247 dni temu Posty: 627 Skąd: M......
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 172
Włosy: jestem czarnulką
Stan: żona ,mama i sis :)
Partner: M...
Wysłany: 2008-04-29, 21:13
megan, powiedz tak szczerze wystarcza ci tylko sex z nim ?i co ?później może iść do innej a później znowu do ciebie?omg
_________________ Jestem...aniołem...? czy jestem demonem?
Bóg stworzył mnie a diabeł opentał...
Więc jaka jestem? Grzeszna czy święta?
Anioł czy demon? Piorun czy miód?
Gołąb czy żmija? Upiór...czy cód?
zdradliwa... czy wierna...? dobra, czy zła?
wiec jaka jestem?czy ktoś mnie zna
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 510 dni temu Posty: 11005 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-29, 21:16
jakieś to takie zwierzęce...
ja rozumiem, niezobowiązujący sex
ale nie z żonatym z rodziną i dziećmi
<i podkreślam, że tutaj nie tylko kochanka winę ponosi >
Ja nie wiem czemu on tak postępuje ja w to nie wnikam widocznie nie jest między nimi do konca dobrze ,
a sądzisz ze miedzy Toba i Twoim facetem jest dobrze ?
Jesli między nimi jest źle i Tobie brakuje czegoś w związku skoro latasz do tego drugiego to się zejdzcie i bedzie super Wy szczesliwi, nie bedziecie ranic partnerów waszych i bedzie super
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 266 dni temu Posty: 1305 Skąd: Kraków
Profil:
Wysłany: 2008-05-28, 20:09
Ech ja własnie się dowiedziałam ze moja dobra kumpela która zawsze uważałam za stosunkowo rozsądna ma romans z zonatym i dzieciatym facetem. Pomijam już fakt że od pewnego czasu zachowuje się jakby się cofnęła w rozwoju i udaje gorąca gimnazjalistkę. Facet niby mówi że mu xle z żoną, że teściowa ciągle jest o coś wkurzona, że chce się rozwiesć, ale sorry ile razy takie teksty się słyszy?? W większości przypadków to tylko słowa a potem kurde całe zycie się rozwodzą z tymi zonami a Ty na zawsze pozostajesz tą druga
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 210 dni temu Posty: 3062
Profil:
Wysłany: 2008-05-29, 18:06
Jasne, jest taki biedny ze szuka pocieszenia...
Zal mi takich facetow, niech lepiej zastanowi sie jak wkrasc sie w laski zony...
A nie udaje biednego pokrzywdzonego...
No ale po co, skoro znajda sie laski ktore moga byc ta druga.
Bo raczej na to ze on rodzine zostawi to nie ma co liczyc.
I po co, skoro lepiej miec dwie. Jest i kochanka od seksu i zonka ktora zawsze cieply obiadek zrobi.
Profil:
Wysłany: 2008-05-29, 18:14
w łaski żony trudniej sie wkraśc bo ona już dobrze wie że to palant,ale zawsze sie znjadzie taka naiwna która będzie to sobie tłumaczyc tak że to ta żona taka zła tylko skoro taka zła to co ten biedny miś pyś z nią robi rozwód nie trwa 10 lat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum