długo nad tym mysłałam ale bałam sie ze przewróce jej zycie do góry nogami
[ Dodano: 2008-04-18, 19:33 ]
druga taka historie mialam rok temu gdy okazalo sie ze moj noy facet ma od lat panne tylko ze nie mieszkaja tej samej miejscowosci a najlepsze bylo to ze sie z nia spotkałam ...
wygarnela mi najgorsze swinstwa ze jak moglam i wogole...
jak ja sama nic nie wiedzialam
teaz uwaznie badam czy nowo poznany facet nie ma dziewczyny i sama sie boje ze kiedys znajde sie po drugiej stronie
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 247 dni temu Posty: 627 Skąd: M......
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 172
Włosy: jestem czarnulką
Stan: żona ,mama i sis :)
Partner: M...
Wysłany: 2008-04-18, 18:39
sweet Shanti napisał/a:
czy to ty czy jakaś inna jego zdobycz to chyba prędzej czy później ktoś i tak jej przewróci życie do góry nogami a swoja drogą ja bym wolała wiedzieć że mój mąż ma takie skłonności do takich rzeczy bo jak każda będzie podchodziła że nie chce wywracać mi życia do góry nogami to mogłabym żyć przez całe małżeństwo w błogiej nieświadomości
_________________ Jestem...aniołem...? czy jestem demonem?
Bóg stworzył mnie a diabeł opentał...
Więc jaka jestem? Grzeszna czy święta?
Anioł czy demon? Piorun czy miód?
Gołąb czy żmija? Upiór...czy cód?
zdradliwa... czy wierna...? dobra, czy zła?
wiec jaka jestem?czy ktoś mnie zna
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 370 dni temu Posty: 2843
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2008-04-18, 18:40
sweet Shanti napisał/a:
Ja na jej miejscu wolalabym wiedziec o takim swinstwie meza. Sa jednak kobiety, ktore wola nie wiedziec i zyc w klamstwie, idealizujac swojego partnera.Sa i takie ktore wiedza i nic z tym nie robia
_________________ ..... Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie .....
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 266 dni temu Posty: 1305 Skąd: Kraków
Profil:
Wysłany: 2008-04-18, 18:48
No moim zdaniem zdaniem oboje robicie z niej w tym momencie kretynkę więc lepiej jej powiedz może nawet anonimowo ale lepiej zeby kobieta dowiedziała się najgorszej prawdy niż żyła całe życie w kłamstwie.
kobiety szukają najczęściej jeśli maja starszego partnera i ida na kazdy układ dający im spełnienie - ostatnio czytałam wypowiedź takiej Pani która siebie nazwała ryczącę czterdziestką a jego starym kapciem buuuu - jestem ciekawa co było takiego na poczatku że za niego wyszła ?? Dla takich kobiet jest to bez znaczenia czy jest druga strona tzn. żona i dzieci.......
faceci - nudzą się jeśli dostają wszystko na tacy i nie musza się starać i zaczynają bajerować.... według ich myślenia dopóki rodzina ma zapewniony byt to wszyscy powinni byc zadowoleni......
ja osobiście nie toleruję ani jednych ani drugich - kiedyś czytałam list do mojego męża od takiej Kochanki - nie zdążyli się jeszcze spotkać - ona ustalała z nim zasady znajomości.......że w zamian czasu spędzonego z nią oczekiwałaby korzyści.....hmmmm to jej odpisałam że jak jej sie pieniązki marzą to praqcy powinna poszukać a z mężem rozmowa była......
Informacje: Dołączyła 472 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-21, 22:49
smerfetkahh napisał/a:
zreszta co sie bede tlumaczyc
Ale ja nie do tego dążę ;- ) Od samego początku, nie mówię konkretnie o Twoim przypadku, bo go nie znam i nie wnikam, tylko ogólnie wyrażam swoje zdanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum