Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-11, 21:41
mysle ze to bardzo sexy:D zgrabna kobitka wbita w dopasowana skore albo kombinezon faceci sie z nas smieja ale uwazam ze po prostu boja sie ze zabierzemy im ten ostatni i ich ulubiony rodzaj sportu:D sama lubie jazde na scigaczu:D ale nie stac mnie na swojego i czasem tylko od qmpla pozyczam
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2007-06-11, 21:45
A no, jesli chodzi o motocykle czy skutery to ja widze kobietki i nawet mlode dziewczyny na codzien wiec dla mnie taki widok jest normalny. Jesli ktoras to lubi to czemu nie
Ja wole kolko...samochodowe (juz za pare tygodni )
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-11, 21:49
a ja jestem antytalent jesli o samochody chodzi:P za to na motorku to nawet na 1 kole ustane:P a naaajbardziej lubie jezdzic na moim koniku Fobosie u qmpeli zero kolek i spalin a jak pomyka hahahaha gapie tylko kurz wachaja
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-11, 23:21
Osobiście mnie to nie kręci...tzn wyścigi zbyt niebezpieczne hobby zaś o motorku marzyłam jakiś czas temu, ale po 1: brak kasy, po drugie: rodzice powiedzieli że się w życiu nie zgodzą, bo to niebezpieczne, a po 3: praktyczniejsze jest autko, bo można nim jeździć zarówno latem jak i zimą. Ale strasznie zazdroszczę dziewczynom, które mogą sobie na motorkach pomykać moim zdaniem jest to bardzo seksowne i takie...hmmm... no, że dla faceta taka kobieta to wyzwanie (faceci przynajmniej chyba tak uważają)
a mnie jakoś motory nie kręcą i nigdy nie kręciły. uwielbiam samochody i nie wyobrażam już sobie bez nich życia w tej chwili.
co do kobiet jeżdżących na motorach - a niech sobie jeźdżą jak lubią
heheh... ze mnie narzeczony się śmieje, że powinam startować w wyścigach bo wielki talent się marnuje No ale cóż na to poradzę, ze uwielbiam szybko jeżdzić. Ale samochodami. Motorów się boję...
Informacje: Dołączyła 341 dni temu Posty: 63 Skąd: Warszawa
Profil: Wzrost: 164
Włosy: czarne
Stan: wolna:D
Wysłany: 2007-06-20, 14:16
jestem, jestem!!poprostu brak czasu co zrobic!!
ja motocykle kocham i niedlugo spelnie swoje marzenie:D Yamaha VX 750 Virago...
ehhh az sie rozmarzylam
Ja ostatno zaczęłam się intesesować motoryzacją No ale ja dopiero początkujący kierowca jestem Prawka jeszcze nie odebrałam, ale napewno stracha będe miać podczas mojej pierwszej jazdy. Jednak wolę jeździć z "L" na dachu
No a co do jazdy kobietek to też często widzę je jeździć za kierownica motorków, skuterków.... No jak widać nie chcemy być gorsze od facetów
_________________ " Nie pytaj sie jak
Ja kocham jak ptak. "
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-26, 14:09
NudnaBaba napisał/a:
Jednak wolę jeździć z "L" na dachu
e tam, zobaczysz jak fajnie sie jeździ samemu ja mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że nauczyłam się tak naprawdę jeździć w momencie jak zaczęłam jeździć bez eLki na dachu
No to teraz i tak praktycznie na nowo będe się uczyć jeździć
Mam pomysła Wezmę sobie taką "L" na dachy przykleję i masę zielonych listków nakleję, żeby było mnie widać ale by było
[ Dodano: 2007-06-26, 17:31 ]
Eee już nie moge edytować posta
Chciałam dodać, ze prawko na mnie czeka już w urzędzie
ja mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że nauczyłam się tak naprawdę jeździć w momencie jak zaczęłam jeździć bez eLki na dachu
to prawda ja też dobrze nauczyłam się jeżdzić jak już dostałam prawko
kurcze motory są fajne ale nie dla mnie bo jest jeden minus nie można palić jadąc hehe a ja pale więc heh rozumiecie
Morfiniasta napisał/a:
Yamaha VX 750 Virago
no niezłe cacko tylko ja myslałam ze marzy ci się scigacz, a to jest fest fura jaką ty chcesz mieć ;d
_________________ Tylko ja i lustro, reszta jest złudzeniem
Twarz ta sama co dzień inne otoczenie
Cel jest jeden nigdy go nie zmienię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum