Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 318 dni temu Posty: 458 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2007-11-26, 20:19
żyję he he, tak się denerwowałam, a "nie taki diabeł straszny" no nie było tak źle. Popołudniu jak wróciłam ze szkoły, poszłam pojeździć razem z Arturem o matko ale on mnie stresował, a teraz juz wracałam z centrum Zabrza, na swoją dzielnicę sama i bez porównania,nie ma to jak samodzielna jazda, nikt ci nie gdera, nie daje dobrych rad na siłę warunki masakra bo nas to zasypało doszczętnie dzisiaj i teraz to zmroziło ale powolutku, powolutku i jestem
Cytat:
czekamy na fotoski nowego autka
jasne, że wkleje tylko jakieś porobie, w sumie to zwykły sejkolek- ale może jak się wprawie to jakisik tuning zrobie
A ja dziś przeżyłam swój chrzest bojowy
Pojechałam pierwszy raz po śniegu, raczej po lodzie niż po zwykłej ulicy
Ani dobrze nie wyjechałam z domu to już pierwsze przeszkody, musiałam dość drastycznie zwolnić, bo by mnie na pewno wyrzuciło. Do tego koła mi się melały na górce ( małe wzniesienie ), ale dałam radę
Ale stwierdziłam, ze już wolę zrezygnować z jazdy po lodzie autem Nie czuję się pewnie, boję się, ze coś skombinuję niedobrego.
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 318 dni temu Posty: 458 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2007-11-26, 22:48
cerrata napisała
Cytat:
ale na motorze bym wolała chyba
ale na motorze to dopiero trzeba mieć refleks przeciez tam też jest dużo rzeczy do kontrolowania,też przecież zmienia się biegi,jest gaz, są hamulce jak w autku, tylko, że prędkość już inna no i to dopiero trzeba zachować zimną krew. Ja uważam, że samochód jest prostszy w obsłudze.
Informacje: Dołączyła 221 dni temu Posty: 92 Skąd: 100-lica
Profil:
Wysłany: 2007-11-27, 14:59
Witam was wszystkie!
fajnie, że jednak się interesujecie
Ja 4kołowiec jestem zawzięty,moja Fordowska Sierra 2.0 coupe DOHC 120KM, jest bardzo dynamicznym i żwawym 4-kołowcem, sportowe zawieszenie , swietne hamule, oryginalne dokładki i spojlerki RS, sportowa kierownica i silnik jak młody zdrowy byczek- nic tylko wsiadać i jeździć! Napęd na tył pomaga zamachnąc tyłkiem (oczywiście samochodu;)), więc wszelakie drifty boczki czy inne zabawy kompletnie nie są mi obce;)
niedługo może doprowadzę do radykalnej przekładkai z 220konnego forda "cosi" Cosworth- to wtedy będzie rajdówa...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 261 dni temu Posty: 295 Skąd: Włocławek/Galway
Profil: Imię: Katarzyna
Wzrost: 172 cm
Włosy: ciemny brąz
Stan: panna
Partner: Jarek
Wysłany: 2007-11-27, 15:12
nie ma to jak tuning samochodów. trzeba tylko uwazać zeby nie przesadzic bo wtedy jest tylko smiesznie. modyfikacje silnika - ulepszenie go - tez nie jest zle byle tylko wiedzialo sie co i jak mamy zamiar robic.
sierra skoro tak zachgwalasz swoj samochod to moze nam go pokaz, sa wsrod nas osoby które lubia takie rzeczy.
Informacje: Dołączyła 221 dni temu Posty: 92 Skąd: 100-lica
Profil:
Wysłany: 2007-11-27, 15:58
madzia napisał/a:
Rzygam na tuningi
Bez urazy
bez urazy, ale uzasadnij wypowiedź;)
ps: mała poprawka, mój samochód nie jest stuningowany, ma poprostu wszystkie sportowe części budy od tego modelu, jest rocznikiem 93, wtedy to było naprawdę "coś", może były takie dwa w polsce, więc traktuje to jak klasykę sportowego stylu, części sa uzbierane raczej w ideologii koneserskiej, a nie tuningarskiej, nazwa firmy RS (moich dokładek, kierownicy, felg) budzi ogromny respekt wśród koneserów - praktycznie rzecz biorąc to kult i klasyka sportowej stylizacji ...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 419 dni temu Posty: 4241
Profil:
Wysłany: 2007-11-27, 16:07
Fajnie, ze ma "sportowe czesci" Nasz ma tez wszystkie "sportowe czesci" a raczej sam w sobie jest wersja M5 itd. jest rocznikiem 2004 i ma prawie 400 KM ale lubie gdy autko jest sportowe samo w sobie, nic nie przerabiane a nie gdy ktos trabi o atrybutach jego "fury" no nie wazne hihi
Nie ten temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum