Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 401 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-17, 10:49
Hehe dobre luna
Ale widzisz poskutkowało, obyło się bez mandatu
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 50 Dołączyła 364 dni temu Posty: 263
Profil:
Wysłany: 2007-11-17, 17:46
Zapomniałam dodać że obok siedział mój men,którego odbierałam z pociągu i wyobrażcie sobie ,od tego czasu nie mówi nic o moich torebkach
cha cha cha cha cha
Informacje: Wiek: 50 Dołączyła 364 dni temu Posty: 263
Profil:
Wysłany: 2007-11-18, 08:37
Dzieki za uznanie.
Mam do Cie odroooomniasta prosbe ,czy mogłabyś zmienić avarta,przepraszam Cię ,ale ja maniakalnie,strasznie do obłedu nie cierpię pająków.
Przepraszam że z taka prośbą ,ale mam problem z czytaniem .
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 243 dni temu Posty: 4 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Stan: zaręczona
Partner: Mario
Wysłany: 2007-11-21, 18:23
witam,
jestem tu nowa. sa tu jakies pasjonatki 4 kolek (2 tez). jezdze na wszystkim co ma silnik i gdzie sie da. rajdy, wyscigi, placyki.... znajde tu jakas pokrewna dusze??
_________________ gdyby bóg cenił przedni napęd chodzilibyśmy na rękach!
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 333 dni temu Posty: 458 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2007-11-25, 22:14
dzisiaj zapadł już ostateczny wyrok- od jutra mam swój samochód- seicento. Artur razem z moją teściówką, oglądali dziś cytrynkę C1 no i teściówka się na nią zdecydowała, jutro jedziemy ją kupić, a ja dostanę(tzn.odkupimy w promocyjnej cenie )jej dotychczasowy samochód. No i na pozór wszystko cacy- tylko,że ja, jak prawo jazdy mam 3 lata to za kierownicą siedziałam może ze 5 razy,jak Artur popił na imprezie, no i tu taki zaszczyt. Tak właściwie to jestem przerażona nikomu się jeszcze nie przyznałam, że będę miała autko, bo mi wstyd,że taki kiepski ze mnie kierowca, no i nie wiem jak to będzie, a tu jutro wieczorem pierwsza samodzielna jazda Artur będzie wracał do domu Arosą no a ja muszę dojechać pod nasz blok seikolkiem Eh.... trzymajcie za mnie kciuki
Informacje: Dołączyła 414 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-26, 09:30
kasia1980 napisał/a:
prawo jazdy mam 3 lata to za kierownicą siedziałam może ze 5 razy,
ja mam ponad 10 lat, a siedziałam niewiele więcej razy niż Ty Kasiu
ale wczoraj się troche przejechałam jakoś tak mi ochota przyszła, a wybieraliśmy się w odwiedzinki do rodzinki, to się wpakowałam za kierownice i jazda nawet nie było najgorzej, a przerwe miałam od wakacji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum