Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 269 dni temu Posty: 458 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2008-02-17, 20:56
mOtOcYkLiStKa, napisała
Cytat:
jaki wypadek?
wypadek na motorze, ja byłam pasażerem, a mój kolega który prowadził to też wcześnie zaczynał jeździć i nie uchroniło go to(czyli nabyte ewentualnie umiejętności) przed trzema wypadkami( ten ze mną był trzeci), no może zabrzmi to teraz górnolotnie, ale otarliśmy się o śmierć, a świadomość tego jak cierpiała moja rodzina,mój mąż, a myśle że właśnie w szczególności MAMA, dała mi dużo do myślenia.
Cytat:
Tak jak w filmie "Bikerboys
fajny film- oglądałam, ale rzeczywistość to co innego, oby cię wyobraźnia nie poniosła.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-02-18, 21:30
mOtOcYkLiStKa napisał/a:
ona próbuje mnie uświadomić jakie to jest niebezpieczne i ok zgadzam się z nią ale troche mnie to już denerwuje te jej gadanie w kółko
no ale od tego są rodzice i naprawdę nie dziw się mamie... martwi się i jej się nie dziwię.
Gdy ja miała kiedyś myśli o motorze, to moja mama od razu mówiła, że nie ma mowy - że ona chce spokojnie dożyć starości... I w sumie to też m.in. przez tą świadomość, jak bardzo rodzice martwiliby się o mnie, dałam sobie spokój... I tak samo nie chciałabym i jak długo bym mogła - to bym nie pozwoliła na to, żeby moje dziecko jeździło na motorze. Jak to się mówi...Motocykliści to dawcy narządów...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 182 dni temu Posty: 897 Skąd: Śląsk
Profil: Wzrost: 170
Włosy: brązowe
Stan: panna
Partner: Sebastian
Wysłany: 2008-02-18, 21:44
Niestety tak jest, że motocykliści bardzo często się popisują i choć w domu był zawsze motor to ja nie mogłam na nim jeździć, dostałyśmy z siostrą w zamian skuter, który jest bezpieczniejszy. A poza tym za młodziutka jesteś na szusowanie na motorze, bo prawo jazdy od 18 dopiero. Nie dziwię sie Twojej mamie, tylko, że ja na jej miejscu to nie dałabym Ci jeździć.
Informacje: Dołączyła 45 dni temu Posty: 75 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-03, 19:46
Jestem zagorzala fanka i to juz od lat wyscigow Moto GP.
Kibicuje szalonemu Valentino i....kocham motocykle.
Prywatnie jezdze lagodnie, sadze, ze szalenstwa sa wskazane , ale tylko na torach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum