Informacje: Dołączyła 247 dni temu Posty: 2556 Skąd: w krainie marzen...
Profil: Imię: S.
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Nastrój:
Wysłany: 2008-06-12, 17:59
hm.. nie ma z tym wiekszego problemu raczej sie nie wstydzimy i zbednie nie maskujemy ale to sie zdarza bardzo zadko... wiec nie ma wiekszego problemu...
jelsi chodiz o bekanie to jemu sie czasem zdarzy ale wie ze tego nie lubie wiec stara sie tego nie robic.. mowi ze jak widzi moj wzrok to mu sie smiac chce... a jak to jest u was:??
najbardziej mnie rozbraja jak mij skarb idzie do toalety (na dluzsze posiedzenie w wiadomo jakim celu haha) i jak z niej wychodiz to mowi ze lepiej mam na wchodzi bo nie chce zebym byla uz umarta (umarta dlatego ze coreczka mojej kuzynki ostatnio tak zacezela mowic... w sensie umarla_umarta:P)
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-18, 11:01
nie stoswałam tysz sztuczeka co tam są wymienine ide sikać i tyle, świece lubię nastrój a nie wstydzę się, a biustonosz to wole ściągnąć po dobroci bo wiem że mogły by mi zostać strzępki materiału ew wyciągałabym go potem zza łóżka ......... za to mam swoją własna z baczkiem zawsze kaszle
pod innymi względami jesteśmy bardzo wyluzowani ..... pamiętam jak raz tomek mówi mi że mam iść do domu juz bo jest późno ... patrze na niego i z poważna miną pytam a dlaczego wyrzucasz mnie (już obraza) a on nie kotku kupę mi sie chce .....ja w śmiech i poszłam a jak byłam kawałek drogi od domu napisałam mu smsa jak było ? odpisał że rewelacyjnie tylko mu mnie brakowało i to przełamało lody i od tego czasu jesteśmy naturalni np. zdarza nam sie przez pół drogi do domu emocjonować się kto ma pierwszeństwo do ubikacji bo obydwu nam chce sie siku .......
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 131 dni temu Posty: 130
Profil: Włosy: Blond
Stan: Panna
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-08-19, 16:28
Trochę te sztuczki są na siłę wymyślone w sensie,że tak oznaczają wg facetów.Jak do pierwszej jeszcze się mogę zgodzić tak co do 2 i 3 nie.
Przecież jak się chce kochać wśród świec to nie dlatego,żeby ukryć niedkosonałości tylko wprowadzić romantyzm.U nas świece są rzadko,bo się teraz tak nie staramy,ale jak już są to z okazji rocznicy,czyiś urodzin czy imienin,a nie że ja coś ukrywam.
Co do 3 sztuczki to całkowity bezsens.Co prawda ja nie narzekam na brak biustu,ale nie sadzę,że by jakiś facet pozwolił swojej kobiecie być w staniku bez względu na rozmiar,bo w końcu kocha jej piersi.
Informacje: Dołączyła 170 dni temu Posty: 278 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Kasia
Włosy: brąz
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-08-20, 07:41
Ja tam nie stosowałam tych sztuczek... Jak chce mi się sikac to idę sikac i nie ma z tym problemu Jeżeli chodzi o świece to zawsze Ł. proponuje, żeby zapalic, bo jest klimat... i w staniku też nie wyborażam sobie spac (chyba, że jestem u kogoś i nie jestem przygotowana na nocowanie tam), chociaż czasem jak robimy to na szybciora to mam stanik na sobie Nie krępujemy się już raczej przed sobą, w końcu nic co ludzkie nie jest nam obce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum