Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 222 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2007-11-27, 13:04
Nie mam czasu oglądać telewizji, wieczorami nie ma programów, same filmy i seriale i wiadomości.
Będąc na studiach, lubiłam rano oglądać sobie "pytanie na śniadanie". Zawsze ciekawych rzeczy można było się dowiedzieć.
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-27, 17:13
martula napisał/a:
Będąc na studiach, lubiłam rano oglądać sobie "pytanie na śniadanie"
Ja oglądałam dopóki nie pojawiło się na tvn Dzien Dobry TVN od poniedzialku do piątku
A zwlaszcza bardzo się się ten program spodobał gdy zaczęli w nim występować Dorota i Marcin ;]
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
na tvn style jest super program "jak dobrze wyglądać nago" świetne porady jak się ubierać odpowiednio i zatuszować co nieco, a co najważniejsze, jak w siebie uwierzyć
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-27, 22:42
Magdaru napisał/a:
na tvn style jest super program "jak dobrze wyglądać nago" świetne porady jak się ubierać odpowiednio i zatuszować co nieco, a co najważniejsze, jak w siebie uwierzyć
tez czasem ogladam
lubie tez czasem miasto kobiet zerknąć lub Nigella gryzie lub jakis inny z jej programów
anusek napisał/a:
i magiel towarzyski też lubie,ach no i damą byc
uwielbiam oba hyhyhy wymiatają po prostu pierwszy jest szczery a przez drugi to nie raz ledwo do kibla zdazyłam ze smiechu hahahaha powinni tam Dodę i Jolę z BB umiescic
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2007-11-28, 09:21
A widziala, ktoras z was "Mala Czarna" na tv4 ? Porażka...kilka razy leci u mnie w tle jak cos robie to podsluchuje ale jak dla mnie ten program nie ma tego czegos.
Czesto ogladam na tvn style, zone club, wedding tv. rozne fajne programy typowo kobiece
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-28, 18:30
Cytat:
madzia napisał/a:
A widziala, ktoras z was "Mala Czarna" na tv4
Myślałam, że będzie to jakiś fajny program. Faktycznie, nic ciekawego. Jałowe rozmowy. Nie ta prowadząca.
Dokładnie... raz sobie obejrzałam bo tyle razy widziałam zapowiedzi i chciałam zobaczyć co to takiego, ale... to kompletne dno
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 172 dni temu Posty: 92 Skąd: 100-lica
Profil:
Wysłany: 2007-11-29, 12:24
anusek napisał/a:
i magiel towarzyski też lubie,ach no i damą byc
ja też lubię magiel, dokąd miałam tv, to oglądałam, ale zdarzyło mi się zobaczyć tego młodego dziennikarza kilka razy na osiedlu w takiej knajpie, on tu w programie śmieje się z lansu artystów, a tu do knajpy w zimę (w poprzednia zimkę) wyłazi w czarnych okularach wielkości "muchy", garniturku od "arniego", z obstawą, siedzi rozwalony na krześle jak gwiazda i dziamgając gumę, krzyczy prawie przez komórę, tak żeby wszyscy w knajpie słyszeli że jest z tv...-lans na całego troszkę sie zraziłam...
Ale program niezmiennie fajny:)
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 303 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-11-29, 13:47
Ja wogóle bardzo lubie większośc programów na tvn style, nistety tu nie mam polskiej tv, ale ogladam mnóstwo programów o remontach domów, przeprowadzkach z miasta na wieś, kupnie mieszkania, wyposazaniu mieszkan itp, jest tu tego mnóstwo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum