Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 73 dni temu Posty: 11
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: malutka ;-)
Włosy: ciemne
Stan: panna
Wysłany: 2008-03-10, 17:26
a ja lubię oglądać: jak się nie ubierać, jak dobrze wyglądać nago, 10 lat mniej i fajny też był program łabędziem być.....magla towarzyskiego nie lubię bo denerwują mnie prowadzący.....no i to by było na tyle...........pozdrawiam serdecznie
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 219 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Wysłany: 2008-03-11, 11:19
Lubię oglądać TVN Style ( Co jest dla Ciebie dobre, miasto kobiet, wywiady Magdy Mołek, Nianiu na pomoc i inne).
Lubię program "Jaka to melodia" i "Sędzia A.M.Wesołowska".
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
jeśli to jest program o tych dwóch kobietach na TVN style to też bardzo to lubię:)
Niektóre wskazówki, czy uszczypliwe uwagi są bardzo trafne i warto je wykorzystać:)
Z tyn jak wygladac nago to jest bez sensu ze niektore takie grube a ludzie mowie ze niby tam na plakacie pieknie wyglada!!porazka ja nie wierze,ze akurat kazdemu takie sie podobaly
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 75 dni temu Posty: 17 Skąd: Kraków
Profil: Wzrost: 159 cm
Wysłany: 2008-03-15, 16:50
cerrata napisał/a:
lubię też 'Trini i Suzana' rozbierają;-)
jak wyglądać dobrze nago czy coś takiego...
Też bardzo je lubię. Zwracają uwagę na problemy o których inni zapominają
_________________ Tylko 5% Polek nosi dobrze dobrany stanik. Wiele kobiet zamiast 75B powinno nosić zupełnie inny rozmiar... Zasada jest prosta - mniejszy obwód i większa miska.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 182 dni temu Posty: 897 Skąd: Śląsk
Profil: Wzrost: 170
Włosy: brązowe
Partner: Sebastian
Wysłany: 2008-03-15, 17:11
smerfetkahh napisał/a:
Z tyn jak wygladac nago to jest bez sensu ze niektore takie grube a ludzie mowie ze niby tam na plakacie pieknie wyglada!!porazka ja nie wierze,ze akurat kazdemu takie sie podobaly
ale to chodzi o to, zeby je dowartosciowac i aby pokachoac swoje cialo, ja uwazam, ze to pierwszy dobry program tego typu.
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-15, 21:28
smerfetkahh tu nie chodzi o to czy grube czy chude..tu chodzi o to by w siebie uwierzyły, zeby uwierzyły ze moga sie podobac, zeby wierzac w to przestały sie zaniedbywac musze przyznac ze wszystkie plakaty były bardzo sexy nawet jesli bohaterka programu była pulchniejsza lub posiadała inne mankamenty to fotograf ustawiał ją tak ze było to zakryte pozatym na kazdej z plakatowych fotek widac było wielkie zmiany jakie zaszły w tych kobietach widac było radosc zycia i pewnosc siebie ktorym im wczesniej brakowało to nie wazne czy były chude czy grube, dzieki pomocy tych ludzi zaczeły czuc ze nie sa beznadziejne i ze rowniez na swoj sposob mogą byc seksowne i piekne i dlatego ludzie patrzacy na te plakaty mowili ze osoba na nich widniejąca sie im podoba ta radosc i pewnosc swojej wartosci bije z tych plakatow ludzie patrzacy na te plakaty nie oceniali kobiet w kategoriach : na tą to bym poleciał/a, tej to bym nie odmówił/a a na ta to bym sie rzucił/a i zdarł/a z niej cała odziez a potem perwersyjnie i ostro..... ale byli pod wrazeniem tego ze ta kobieta mimo ze jest pulchna lezy/siedzi/stoi tam naga...usmiecha sie, jest szczesliwa i naprawde wygląda seksownie mimo ze nie ma twarzy ani urody top modelki to przyciaga uwagę i wywołuje pozytywne odczucia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum