Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Klub Szalonych Dziewic
Autor Wiadomość
zaneta1 
Szalona

Informacje:
Dołączyła 685 dni temu

Profil:
Imię: Zaneta
Wzrost: 164
Włosy: Braz
Stan: Mezatka
Partner: Szalona
Nastrój:
smutna

Wysłany: 2010-02-18, 20:25   Klub Szalonych Dziewic

Nowy serial na TVN od 2 marca :-D
Klub Szalonych Dziewic

[ Dodano: 2010-02-18, 20:28 ]
"Klub Szalonych Dziewic" to odważna obyczajowo opowieść o współczesnych kobietach z dużego miasta: ambitnych, śmiałych, seksownych i inteligentnych. Bohaterki przedstawione w serialu różnią się od innych kobiecych postaci do tej pory znanych z polskich produkcji. Są bardziej wyemancypowane
i przebojowe. To silne i niezależne kobiety, które za odwagę bycia sobą, niejednokrotnie płacą wysoką cenę.

Bohaterki serialu to przyjaciółki ze szkolnych lat: Daria (Dominika Łakomska), Joanna (Monika Buchowiec), Karolina (Anna Przybylska) i Magda (Anna Dereszowska). W przyjaźni są sobie niezwykle oddane, wierne i szczere. Ich rytuałem są cotygodniowe spotkania w pubie, gdzie przy ulubionym drinku - Szalona Dziewica - rozmawiają bez zahamowań o facetach, seksie i codziennych zdarzeniach.

Każda z przyjaciółek dąży do realizacji własnej drogi życiowej, nawet jeśli zdarzają im się porażki, nie żałują podjętych wyborów. Ich odwaga i bezkompromisowość determinują relacje z mężczyznami, które w efekcie pozbawione są schematów
i klasycznego myślenia o wspólnym życiu.

Paradoksalnie dziewczyny z serialu, tak jak wiele współczesnych kobiet, mają lepiej dobrane sukienki niż mężczyzn. Zarówno szczęście jak i ukochany są przecież
w obecnym świecie trudne do zdobycia i jeszcze trudniejsze do utrzymania.

Zrodlo :Plejada pl
Ostatnio zmieniony przez zaneta1 2010-02-18, 20:31, w całości zmieniany 1 raz  

REKLAMA

Torii1988 
nieosiągalna

Informacje:
Dołączyła 624 dni temu

Profil:
Imię: Justyna

Wysłany: 2010-02-18, 20:28   

widziałam zapowiedz w DDtvn kiedyś. fajne aktorki tam graja. no zobaczymy :)

Elodi 

Informacje:
Dołączyła 732 dni temu

Profil:
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2010-02-18, 22:10   

Zaciekawiła mnie zapowiedź TVN-owska :) Jak będę miała czas to z chęcią obejrzę :) Chociaż zastanawiam się, czy to nie kopia "seksu w wielkim mieście" :roll:

Torii1988 
nieosiągalna

Informacje:
Dołączyła 624 dni temu

Profil:
Imię: Justyna

Wysłany: 2010-02-18, 22:13   

Elodi napisał/a:
Chociaż zastanawiam się, czy to nie kopia "seksu w wielkim mieście" :roll:

tak mówili.... <bezradny>
ja obejrzę z ciekawości.. bo dawno Przybylskiej nie widziała a ja lubię ;)

89kasienka89 

Informacje:
Dołączyła 327 dni temu

Profil:
Stan: Z Nim ;*
Partner: D.
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2010-02-18, 23:06   

A ja pochwale sie, ze ogladalam juz pierwszy odcinek ;-) ;-) Na poczatku lekko dretwy, pozniej zaczal sie rozkrecac. Jak sie skonczyl, to z niedowiarzaniem zapytalam "Juz koniec?" :-P Spodobal mi sie, taki przyjemny, lekki, troche w stylu "nigdy w zyciu".

Nagle świat się mieści w Twoich oczach

Olenka 
piekielna słodycz

Informacje:
Dołączyła 613 dni temu

Profil:

Wysłany: 2010-02-18, 23:10   

Serial zapowiada się ciekawie. Na pewno ma u mnie już plus to że gra tam Przybylska, którą uwielbiam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

89kasienka89 napisał/a:
A ja pochwale sie, ze ogladalam juz pierwszy odcinek ;-) ;-)
Myśle, że już jutro będzie go można w internecie zobaczyć ;-)

I mam nadzieje, że nie będzie marną podróbą
Elodi napisał/a:
"seksu w wielkim mieście"

zaneta1 
Szalona

Informacje:
Dołączyła 685 dni temu

Profil:
Imię: Zaneta
Wzrost: 164
Włosy: Braz
Stan: Mezatka
Partner: Szalona
Nastrój:
smutna

Wysłany: 2010-02-18, 23:53   

Nowy serial TVN "Klub szalonych dziewic" będzie miał swoją premierę we wtorek 2 marca o godz. 21.30. Przeczytaj, kto jest kim w tym serialu!

Bohaterki serialu to przyjaciółki ze szkolnych lat: Daria (Dominika Łakomska), Joanna (Monika Buchowiec), Karolina (Anna Przybylska) i Magda (Anna Dereszowska). Są piękne, silne i niezależne. Do tego bardzo seksowne i śmiałe.

"Bywają charakterne. To takie babki z krwi i kości. Jestem przekonana, że widzowie je polubią" - twierdzi Anna Przybylska. "Mnie osobiście najbardziej podoba się to, że choć są naprawdę różne, a ich ścieżki zawodowe nie pokrywają się, nie tracą ze sobą kontaktu. W wolnym czasie spotykają się w ulubionej klubokawiarni "Stołówka", aby porozmawiać na tematy błahe i poważne".

Karolina (Anna Przybylska)

Z zawodu jest masażystką. Ma swój własny gabinet odnowy biologicznej.

"Jako jedynaczka została wychowana na indywidualistkę" - mówi Anna Przybylska. "Charakteryzuje się dosyć kąśliwą ripostą. Bywa złośliwa. W relacjach damsko-męskich lubi dominować. Przyjaciółki będą często spotykały się w salonie mojej bohaterki, aby przy masażu pogadać o problemach z partnerami, w domu czy pracy".

Magda (Anna Dereszowska)

To typowa kobieta sukcesu. Pracuje jako dziennikarka w czasopiśmie biznesowym swojego narzeczonego (Jacek Poniedziałek). "Jest wyjątkowo ambitna. W życiu stawia przede wszystkim na robienie kariery. W dość szybkim czasie zostaje naczelną odważnego pisma dla kobiet "SuperEgo". Nowa funkcja będzie sprawiała jej mnóstwo satysfakcji i zadowolenia. W sferze prywatnej z kolei pojawią się pewne dość poważne problemy" - tak Anna Dereszowska opowiada o swojej bohaterce.

Joanna (Monika Buchowiec)

Spełnia się jako prawniczka. Jest oddaną pracownicą. Lubi pomagać ludziom. Ma w sobie duże pokłady współczucia i ciepła dla nich. Czuje wręcz, że przez swój zawód ma misję do wypełnienia. "W życiu prywatnym to zdeklarowana singielka" - zdradza Monika Buchowiec. "Często podkreśla, że nie wierzy w totalną miłość między kobietą a mężczyzną. Jej zdaniem uczucie kończy się po etapie zauroczenia. Jej poglądy obrócą się jednak przeciwko niej - Joanna zakocha się na zabój. Sprawi jej to niemało problemów, ponieważ nigdy dotąd nie była w prawdziwym związku".

Daria (Dominika Łakomska)

Jako jedyna spośród przyjaciółek nie pracuje. Realizuje się jako kochająca żona i matka dwójki dzieci. "Moja bohaterka to kobieta-zagadka" - wyjawia aktorka. "Przez pierwsze odcinki serialu będzie wydawała się najbardziej zrównoważoną, spokojną i poukładaną. Pewnego dnia coś w niej pęknie. Będzie miała dosyć trwania w nudnym schemacie i monotonii jej codzienności. Jako ambitny typ postanowi zawalczyć o siebie i kawałek własnej prywatności. Dla jej męża będzie to szok".

Zrodlo:swiatseriali pl

LadyNefretete 
taka karma

Informacje:
Dołączyła 321 dni temu

Profil:
Partner: Chłopisko kochane ;)

Wysłany: 2010-02-19, 08:42   

Elodi napisał/a:
Chociaż zastanawiam się, czy to nie kopia "seksu w wielkim mieście"
właśnie... mnie śmierdzi kolejną wersją ameryki przerobiona na polskie realia <bezradny> pewnie oglądnę jeden odcinek i na tym sie skończy <bezradny> Przestałam sobie robic nadzieje, że polskie seriale mogą mieć jakis poziom :-/

magdaaaaa 

Informacje:
Dołączyła 698 dni temu

Profil:
Imię: Magdalena
Wzrost: 158
Włosy: brązowe
Stan: wolna

Wysłany: 2010-02-19, 16:28   

ja przyznam ze tresc nie bardzo mnie zaciekawiła no i ta wszedzie ostatnio będąca Dereszowska , której nie lubie. :-| wiec na dzien dzisiejszy nie planuje , ale kto nie , nie mowie na sto procent.

malenka 

Informacje:
Dołączyła 884 dni temu

Profil:
Nastrój:
zdolowana

Wysłany: 2010-02-19, 16:37   

magdaaaaa napisał/a:
Dereszowska

to już jest przegięcie. Ciągle gra nie dość, że to samo to jeszcze wszędzie.Jakby nie było innych aktorek. Przybylską lubię ;-) obawiam się że skończy się na wizji kobiet niby wyzwolonych, które tak naprawdę gadają tylko o facetach i stukają się tymi kieliszkami... ale warto zobaczyć najpierw nim się oceni...

truskaweczka 
wakacyyyyjnie :D

Informacje:
Dołączyła 290 dni temu

Profil:
Imię: K.
Wzrost: 168
Włosy: farbowane :P
Stan: ^^
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2010-02-28, 11:50   

ja nie oglądałam seksu w wielkim mieście więc nie mam porównania ale oglądałam w internecie juz 2 pierwsze odcinki i straaaaaaasznie mi się podoba :mrgreen: :mrgreen: aktorki jak dla mnie idealnie pasują do tych ról szkoda, że w internecie nie ma dalszych odcinków :-P :-P

halynka 
wariatka :P

Informacje:
Dołączyła 346 dni temu

Profil:
Imię: Karina
Wzrost: 158
Włosy: obecnie lekko ruda :)
Stan: panna
Partner: M ;)
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2010-03-02, 17:48   

no mnie tez zaciekawiło i mam zamiar dziś oglądać :)

Olciiia 
02.09.2011

Informacje:
Dołączyła 848 dni temu

Profil:
Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2010-03-02, 17:53   

Widzialam akurat dość fajną zapowiedź i te główne bohaterki wypowiadały się o swoich rolach :-D
zapowiada się super cos podobnego do "Lejdis"

żałuje, że nie mam polskiej TV :-|

amelia83 
inna

Informacje:
Dołączyła 503 dni temu

Profil:
Imię: karina
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: m*
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2010-03-02, 18:13   

:mrgreen: tez nie moge sie juz doczekac .....tez mam takie wrazenie wstepne o serialu ,że sa w guscie lejdis....i to bardzo pozytywne!!!!
Większość ludzi jest jak opadłe liście,które rozwiewa wiatr.Krążą w powietrzu,a potem spadają na ziemię.Ale nieliczni są jak gwiazdy,które poruszają się po ustalonym kursie,gdzie nie moze ich dosięgnąć wiatr.

Mają prawo i kierunek w sobie.
{hermann hesse}

kjujiczek 
Zboczuszek

Informacje:
Dołączyła 679 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Wzrost: 167 cm
Włosy: Blond w porywach do brązu;)
Stan: Weekendowa żonka:)
Partner: Krzyś
Nastrój:
smutna

Wysłany: 2010-03-02, 19:09   

Obejrzę, choć uwielbiałam "Seks w wielkim mieście" i obawiam się, że będę ten serial ciągle z "Seksem..." porównywać. No, ale nie chcę być uprzedzona, obejrzę i się przekonam ;-)

Odpowiedz do tematu