Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-30, 20:38
pomysł bardzo fajny dzis prawdziwa dziewica to sarb nie wiele dziewczyn ma na tyle samozaparcia żeby czekac na tego jednego jedynego GRATULUJĘ i PODZIWIAM ja niestety nie miałam hahahaha mogę nawet powiedziec ze był czas kiedy szalałam nadmiernie
Informacje: Dołączyła 334 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-30, 22:28
Fajny pomysł i również gratuluję
No ja może nie szalałam nadmiernie, mam tego swojego jedynego (chyba ), ale dziewictwo młodo straciłam, trzeba to przyznać.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 301 dni temu Posty: 138
Profil:
Wysłany: 2007-11-30, 22:30
ja również podziwiam i gratuluje-nie mogę zapisać sie do klubu,ale pomysł i otwarcie,szczere wyznanie tego faktu jest fajowe. bo jest sporo osób które sie nie przyznają do bycia dziewica/prawiczkiem bo sie wstydzą,boja sie potępienia, wysmiana-a to błąd.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-12-01, 16:17
Ja nie miałam jeszcze swojego pierwszego razu...
Wolę poczekać na tego swojego jedynego...
Miałam kilku chłopaków, ale... nie byłam gotowa jeszcze na pierwszy raz, na pocałunkach się kończyło
kululina napisał/a:
jest sporo osób które sie nie przyznają do bycia dziewica/prawiczkiem bo sie wstydzą,boja sie potępienia, wysmiana-a to błąd.
Ja tam się nie wstydzę wolę poczekać na kogoś z kim chcę spędzić resztę życia, niż zrobić to z pierwszym lepszym chłopakiem
Na horyzoncie pokazał się taki jeden... i być może wyjdzie coś z tego więcej niż tylko zwykła przyjaźń, bo czuję do niego coś co do żadnego chłopaka jeszcze nigdy nie czułam... i dzięki niemu wiem co to jest czuć "motylki w brzuchu"
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 219 dni temu Posty: 4
Profil: Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: Piotruś Pan
Wysłany: 2007-12-01, 16:47
jA niedawno stracilam dziewictwo w wieku 23 lat i bardzo sie ciesze ze czekalam na tego jedynego,wpsanialego chlopaka.moj P. byl w szoku ze taka sie uchowala ale oczywiscie dumny byl jak paw
Jesli chodzi o to czy moge jeszcze nazywać się dziewicą mam watpliwosci. byłam bardzo blisko z moim bylym chłopakiem, nie zrobilismy tego, poniewaz ja nie chcialam a on nigdy mnie nie popedzal i nie naciskal....
Ale przekroczylismy wiele granic.... dzis wydaje mi sie ze moj opor wynikal z bardzo konserwatywnego wychowania, z wpojonych zasad, ktore zawsze kojarza sie z pelnym stosunkiem. o innych formach zaspokojenia nie bylo nigdy mowy, dlatego latwiej jest zdecydowac sie na taka bliskosc...
Pytanie ktore sobie zadaje to: gdzie koncza sie wpojone leki a gdzie zaczynaja moje wlasne poglady i wlasne zasady...
Wiec chyba nie moge sie wpisac do klubu chociaz chcialabym...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 221 dni temu Posty: 37
Profil:
Wysłany: 2007-12-01, 22:45
Ja się zapisuję! Jestem dziewicą i jestem z tego bardzo dumna Zamierzam z sexem poczekac do ślubu - podarowac w prezencie ślubnym mojemu mężowi ten "skarb"
Dzis dziewictwo jest bardzo na czasie. Obecnie nie ma się juz czego wstydzic a wręcz przeciwnie. Ślyszałam nawet o jakims konkursie w sieci dotyczacym dziewictwa. Tak to juz jest, że im coś jest rzadsze tym bardziej jest pożądane;)
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 160 dni temu Posty: 9
Profil: Imię: Barbara
Wzrost: 157
Włosy: blondynka
Wysłany: 2008-02-06, 16:13
Hmm...podziwiam dziewczyny takie które trzymaja dziewictwo dla swojego jedynego partnera czy do ślubu. W dzisiejszych czasach np. dziewczyny majace 19lat i wiecej sa wysmiewane ze jeszcze nie uprawiały sexu. Co jest dla mnie poprostu żałosne,jeśli taka osoba w moim towarzystwie by sie śmiała z dziewczyny któa chce poczekac to wyśmiałabym ta prosta małolate w swoim rozumowaniu.
Mam kolezanke która jest wyszydzana przez inne osoby ponieważ jest dziewica;/ Ludzie to normalna i indywidualna rzecz kazdego człowieka i nie widze w tym niczego dziwnego czy chorego jak to inne osoby nazywaja
Osobiscie nie moge sie zapisac tutaj,ale trzymam dziewczyny za was kciuki i nie wstydźcie sie!!!!
A tak nawiasem z chłopakiem z którym jestescie pyta sie zawsze czy jest dziewica. I jesli chłopak dowiaduje sie ze tak to o wiele bardziej jest zadowolony z tego faktu ze jest pierwszy:)
Pozdrawiam ciumek:*:*
_________________ (...) miłość po prostu jest. Bez definicji. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu kochaj.
Ja sie moge zapisac ^^ Nie wstydze sie tego wcale... zalosne sa dziewczyny ktore tylko szukaja z kim by sie tu pokochac a potem rzucic i nastepny ... Ja moze z tym nie poczekam az do slubu ale tez mi sie nie spieszy... musi przyjsc odpowiedni facet (chyba go juz mam) odpowiednia chwila i odpowiednie miejsce ^^ wtedy mozna sobie na cos pozwolic
Informacje: Dołączyła 153 dni temu Posty: 28 Skąd: warszawa
Profil:
Wysłany: 2008-02-15, 21:16
Wiecie co? mam koleznake ktora chciala czekac do slubu..i nie czekala i myslalaa ze to ten jedyny a teraz nie jest juz tego pewna ciagle sie kloca itd mimo ze sa bardzo dlugo ze soba i zaczela sie zastanawiac co da mezowi w noc poslubna? dziewictwo jest najcenniejsze...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 231 dni temu Posty: 1070
Profil: Wzrost: 170
Włosy: brązowe
Stan: przyszła żona
Partner: S.
Wysłany: 2008-02-15, 21:58
Nie wszyscy faceci tak twierdzą, nie dla każdego dziewictwo jest skarbem, tak jak kobiety to sobie czasem wyobrażają. A co mu da? Całą siebie na całe życie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum