Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
klub Dziewicowo - Prawiczkowy :)
Autor Wiadomość
Maja_Majewska 

Informacje:
Dołączyła 218 dni temu

Profil:
Imię: Maja
Wzrost: 169
Włosy: różne :)
Stan: sama :(
Wysłany: 2007-11-30, 20:11   klub Dziewicowo - Prawiczkowy :)

Hej, zapisujmy się;) mam 25 lat jestem Maja i jestem dziewicą, miałam małe epizodki typu petting;) nie wstydzcie się !

REKLAMA

Madae 

Informacje:
Dołączyła 399 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-11-30, 20:38   

pomysł bardzo fajny :D dzis prawdziwa dziewica to sarb :D nie wiele dziewczyn ma na tyle samozaparcia żeby czekac na tego jednego jedynego :D GRATULUJĘ i PODZIWIAM :D ja niestety nie miałam :D hahahaha mogę nawet powiedziec ze był czas kiedy szalałam nadmiernie :P :D

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 334 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-11-30, 22:28   

Fajny pomysł i również gratuluję :P
No ja może nie szalałam nadmiernie, mam tego swojego jedynego (chyba :P ), ale dziewictwo młodo straciłam, trzeba to przyznać.

Wielkopolanka 

Informacje:
Dołączyła 301 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-11-30, 22:30   

ja również podziwiam i gratuluje-nie mogę zapisać sie do klubu,ale pomysł i otwarcie,szczere wyznanie tego faktu jest fajowe. bo jest sporo osób które sie nie przyznają do bycia dziewica/prawiczkiem bo sie wstydzą,boja sie potępienia, wysmiana-a to błąd.

Anija 

Informacje:
Dołączyła 386 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-12-01, 16:17   

Ja nie miałam jeszcze swojego pierwszego razu... 8-)
Wolę poczekać na tego swojego jedynego... :roll:
Miałam kilku chłopaków, ale... nie byłam gotowa jeszcze na pierwszy raz, na pocałunkach się kończyło
kululina napisał/a:
jest sporo osób które sie nie przyznają do bycia dziewica/prawiczkiem bo sie wstydzą,boja sie potępienia, wysmiana-a to błąd.

Ja tam się nie wstydzę :) wolę poczekać na kogoś z kim chcę spędzić resztę życia, niż zrobić to z pierwszym lepszym chłopakiem
Na horyzoncie pokazał się taki jeden... i być może wyjdzie coś z tego więcej niż tylko zwykła przyjaźń, bo czuję do niego coś co do żadnego chłopaka jeszcze nigdy nie czułam... i dzięki niemu wiem co to jest czuć "motylki w brzuchu"

stokrotkaa 

Informacje:
Dołączyła 219 dni temu

Profil:
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: Piotruś Pan
Wysłany: 2007-12-01, 16:47   

jA niedawno stracilam dziewictwo w wieku 23 lat i bardzo sie ciesze ze czekalam na tego jedynego,wpsanialego chlopaka.moj P. byl w szoku ze taka sie uchowala :-D ale oczywiscie dumny byl jak paw :mrgreen:

only_a_girl

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2007-12-01, 19:09   

Jesli chodzi o to czy moge jeszcze nazywać się dziewicą mam watpliwosci. byłam bardzo blisko z moim bylym chłopakiem, nie zrobilismy tego, poniewaz ja nie chcialam a on nigdy mnie nie popedzal i nie naciskal....
Ale przekroczylismy wiele granic.... dzis wydaje mi sie ze moj opor wynikal z bardzo konserwatywnego wychowania, z wpojonych zasad, ktore zawsze kojarza sie z pelnym stosunkiem. o innych formach zaspokojenia nie bylo nigdy mowy, dlatego latwiej jest zdecydowac sie na taka bliskosc...
Pytanie ktore sobie zadaje to: gdzie koncza sie wpojone leki a gdzie zaczynaja moje wlasne poglady i wlasne zasady...
Wiec chyba nie moge sie wpisac do klubu chociaz chcialabym...

vlad 

Informacje:
Dołączyła 221 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-12-01, 22:45   

Ja się zapisuję! Jestem dziewicą i jestem z tego bardzo dumna <tancze> Zamierzam z sexem poczekac do ślubu - podarowac w prezencie ślubnym mojemu mężowi ten "skarb" :-D

madzia 

Informacje:
Dołączyła 419 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-12-04, 12:56   

Większość postów z tego tematu została przeniesiona tu http://babskiswiat.net/se...lubie-vt663.htm bo poszly w kierunku sexu po slubie a mial tu byc klub dziewic

pozdrawiam.

eli.bathory

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-02-06, 08:15   

Dzis dziewictwo jest bardzo na czasie. Obecnie nie ma się juz czego wstydzic a wręcz przeciwnie. Ślyszałam nawet o jakims konkursie w sieci dotyczacym dziewictwa. Tak to juz jest, że im coś jest rzadsze tym bardziej jest pożądane;)

Madae 

Informacje:
Dołączyła 399 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-06, 13:43   

tyle ze jak raz sie straciło to juz sie nie odzyska <umieraam> i te laski co zawsze chca byc takie do przodu teraz są strasznie do tyłu :-P

basienka 

Informacje:
Dołączyła 160 dni temu

Profil:
Imię: Barbara
Wzrost: 157
Włosy: blondynka
Wysłany: 2008-02-06, 16:13   

Hmm...podziwiam dziewczyny takie które trzymaja dziewictwo dla swojego jedynego partnera czy do ślubu. W dzisiejszych czasach np. dziewczyny majace 19lat i wiecej sa wysmiewane ze jeszcze nie uprawiały sexu. Co jest dla mnie poprostu żałosne,jeśli taka osoba w moim towarzystwie by sie śmiała z dziewczyny któa chce poczekac to wyśmiałabym ta prosta małolate w swoim rozumowaniu.
Mam kolezanke która jest wyszydzana przez inne osoby ponieważ jest dziewica;/ Ludzie to normalna i indywidualna rzecz kazdego człowieka i nie widze w tym niczego dziwnego czy chorego jak to inne osoby nazywaja :shock: :shock: <bezradny>
Osobiscie nie moge sie zapisac tutaj,ale trzymam dziewczyny za was kciuki i nie wstydźcie sie!!!!
A tak nawiasem z chłopakiem z którym jestescie pyta sie zawsze czy jest dziewica. I jesli chłopak dowiaduje sie ze tak to o wiele bardziej jest zadowolony z tego faktu ze jest pierwszy:) :-)
Pozdrawiam ciumek:*:*

Gabisia

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-02-15, 19:24   

Ja sie moge zapisac ^^ Nie wstydze sie tego wcale... zalosne sa dziewczyny ktore tylko szukaja z kim by sie tu pokochac a potem rzucic i nastepny ... Ja moze z tym nie poczekam az do slubu ale tez mi sie nie spieszy... :) musi przyjsc odpowiedni facet (chyba go juz mam) odpowiednia chwila i odpowiednie miejsce ^^ wtedy mozna sobie na cos pozwolic ;-)

antosia 
carmeline

Informacje:
Dołączyła 153 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-15, 21:16   

Wiecie co? mam koleznake ktora chciala czekac do slubu..i nie czekala i myslalaa ze to ten jedyny a teraz nie jest juz tego pewna ciagle sie kloca itd mimo ze sa bardzo dlugo ze soba i zaczela sie zastanawiac co da mezowi w noc poslubna? dziewictwo jest najcenniejsze...

Zielonooka 

Informacje:
Dołączyła 231 dni temu

Profil:
Wzrost: 170
Włosy: brązowe
Stan: przyszła żona
Partner: S.
Wysłany: 2008-02-15, 21:58   

Nie wszyscy faceci tak twierdzą, nie dla każdego dziewictwo jest skarbem, tak jak kobiety to sobie czasem wyobrażają. A co mu da? Całą siebie na całe życie

Odpowiedz do tematu