Informacje: Dołączyła 247 dni temu Posty: 2556 Skąd: w krainie marzen...
Profil: Imię: S.
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Nastrój:
Wysłany: 2008-06-18, 14:21
sweet camilla napisał/a:
nie wierze i chyba nie uwierze iz sa pary które nie miewaja tak zwanych cichych dni;)
my tez nie miewamy... juz na poczatku ustalilismy ze lepiej jest rozmawiac.. nawet lepsza jest mala klotnia niz ciche dni... my miewalmy ja juz to ciche minuty haha ... a powaznie nie ma sie co boczyc... wole porozmawiac... i zalatwic sprawe szybko i bezbolesnie... pozastym jak nawet troche sie poklocimy to godzenie jest fajne haha
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-06-18, 19:15
nop pewnie ze tak ja bym nie wytrzmymala nawet godziny nieodzywajac sie nie ma takiej opcji my tez zawsze zozmawiamy
i przyznaje racje ze to jest najlepsze zozwiazanie bo jak przemilczysz sprawe to pozniej chcac nie chcac do tego znowu sie wraca, a rozmawiajac mozna powiedziec ze roozwija sie zwiazek bo ciagle pokonuje sie nowe problemy...
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nastrój:
Wysłany: 2008-06-19, 16:16
Olciiia napisał/a:
jak przemilczysz sprawe to pozniej chcac nie chcac do tego znowu sie wraca, a rozmawiajac mozna powiedziec ze roozwija sie zwiazek bo ciagle pokonuje sie nowe problemy...
dokladnie
Profil:
Wysłany: 2008-06-19, 16:18
saja napisał/a:
Olciiia napisał/a:
jak przemilczysz sprawe to pozniej chcac nie chcac do tego znowu sie wraca, a rozmawiajac mozna powiedziec ze roozwija sie zwiazek bo ciagle pokonuje sie nowe problemy...
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 359 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-06-19, 16:29
saja napisał/a:
nie lapie ?
nie przejmuj się jo też nie!
a tak poważnie, mam na myśli to, że właśnie my kobiety po większej części że tak napiszę ustępujemy, bo faceci rzadko kiedy.. niestety!
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 244 dni temu Posty: 6404 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-06-19, 19:23
a ja wszystko od poczatku do konca zrozumialam
macie racje ze to nie takie latwe ale "my" z tomkiem tez sie staramy zeby te klotnie nam pomagaly ze sie tak wyraze bo po kazdej z nich przyznajemy ze to bylo potrzebne i jest miedzy nami jeszcze lepiej niz bylo
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nastrój:
Wysłany: 2008-06-19, 19:25
Olciiia napisał/a:
a ja wszystko od poczatku do konca zrozumialam
no nareszcie ktos:P
Olciiia napisał/a:
tez sie staramy zeby te klotnie nam pomagaly ze sie tak wyraze bo po kazdej z nich przyznajemy ze to bylo potrzebne i jest miedzy nami jeszcze lepiej niz bylo
to fakt.. po kazdej takiej klotni stwierdzamy ze faktycznie jest miedzy nami lepiej.. i moze to dziwne ale to w pewien sposob nam pomaga...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum