Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 176 dni temu Posty: 711 Skąd: Kraków
Profil: Partner: pan K. :*
Wysłany: 2008-05-19, 16:07
Fizi napisał/a:
prowokantka
A kto powiedział że prowokuje do kłotni??
[quote="cerrata"]nie chodzi o to żeby kłócić się na siłę jesteś zła? złość się! to naturalne..[/guote]
dokładnie jeśli cos mi nie pasuje to wtedy o tym mówię, niby czemu mam udawac, ze wszystko jest ok skoro tak nie jest??
A mój chłopka po prostu spokojnie przyjmuje postawe rozumiejącą i wysłuchuje moje wywody ale fakt mysle, że gdyby zaczął się ze mna kłócić pewno nie byłabym ekhm... aż tak wylewna
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 176 dni temu Posty: 711 Skąd: Kraków
Profil: Partner: pan K. :*
Wysłany: 2008-05-19, 17:43
DJ Cerrata napisał/a:
bo baby se muszą pogadać
no raczej
ale tak jak już tu kiedyś pisałam szybko się godzimy (najdłużej gniewaliśmy się na siebie pół godziny a tak to już po paru minutach znów jesteśmy zgodną kochająca się parką )
nie wierze i chyba nie uwierze iz sa pary które nie miewaja tak zwanych cichych dni;)
my takich nie miewamy....... bo mi Krzysiek zwyczajnie nie pozwala ...on musi przegadac lub nawet pokłocic sie i pogodzic potem oczywiście ale cichych dni nie mielismy tak żeby nie odzywac sie -chociaz ja wiele razy chciałam ,ale teraz widze , że lepiej nawet sobie pokrzyczeć niz milczeć
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 120 dni temu Posty: 858
Profil: Włosy: obecnie czarne:)
Stan: panna
Partner: Jedyny w swoim rodzaju... :)
Wysłany: 2008-06-17, 23:30
calineczka, ojej, to genialnie masz!!! Moj P uwaza ze lepiej jest przemilczec niz powiedziec cos zlego. Ale ja przez to nawet nie mam okazji sie w klotni wygadac:/
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 321 dni temu Posty: 4290 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-18, 13:16
ostanimi czasy rzadko sie klocimy,a jesli juz nam sie zdarzy to ja jestem zwolenniczka ciszy,lubie sie troche poburmuszyc i nie odzywac sie do L ale on nie wytrzymuje nawet minuty i zawsze musi zadac mi takie pytanie,ze musze odpowiedziec - a jesli jestem powaznie zla to zazwyczaj on przychodzi,przytula mnie,po kilkuminutowym przytulancu zaczynamy na spokojnie rozmawiac i sobie wszystko wyjasniamy
Włosy: czane/czerwone:)
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-06-18, 14:09
a my teraz sie klocimy codziennie i o glupie rzeczy... poprostu o pieniadze bo mamy teraz troche problemow i Jacka to przerasta.. chlip...
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 467 dni temu Posty: 4578 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-06-18, 14:20
wracalam wlasnie do domu i ogladam sie co to za krzyki na ulicy patrze a jakis chlopak tak sie wydziera na dziewczyne, wrzeszczy i macha rekoma, ze malo nie oberwala w dodatku przez telefon sobie z kims gadal. ta tez cos odwakrnela i sobie poszla a ten polecial za nia...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 309 dni temu Posty: 304 Skąd: Włocławek
Profil: Imię: Katarzyna
Wzrost: 172 cm
Włosy: ciemny brąz
Partner: Jarek
Wysłany: 2008-06-18, 14:49
Black_Angel napisał/a:
a my teraz sie klocimy codziennie i o glupie rzeczy
znam ten problem. ostatnio cos często miewamy "sprzeczki". u nas głupia rzeczą jest moja zazdrość. a najbardziej denerwuje kiedy w telefonie u Niego znajduje jakieś zdjęcia, nagrane rozmowy czy smsy od byłych dziewczyn. wiem ze to jego przeszłość ale nie potrafie zrozumieć na ch.....e On je trzyma. dlatego to wywoluje takie napiecie miedzy nami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum