Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 277 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-01-29, 13:00
Tylko tak sobie przypomniałam, jak kiedys czytałam, że najgorsze co można zrobić facetowi to zwracać mu uwage przy kolegach, że w nich wtedy budzi sie taki instynkt, że w życiu nie przyznają Ci racji i będą za wszelką cenę dążyc, żeby jakby odzyskać przy nich twarz... żeby nie wyjść na jakiegoś co to się baby słucha. Czytałam, że najlepiej wszystkie sprawy załatwiać w 4 oczy z facetem i że wtedy to odniesie napewno większy sukces, niż jak będziemy mówiły przy kolegach.
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 194 dni temu Posty: 593 Skąd: Zawiercie
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor
Wysłany: 2008-01-29, 14:36
A wiecie mojego partnera doprowadza do furii to jak ja sie z nim kloce- Czekam az sobie pokrzyczy, ulzy mu a potem mowie mu " Skonczyles juz? To teraz porozmawiamy spokojnie" . I rzeczywiscie wtedy dochodzimy do porozumienia
_________________ Łapie chwile ulotne jak ulotka...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2069 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-09, 11:54
najważniejsze, że wszystko się ułozyło, wyjasniliście sobie wszystko i wyciągacie wnioski. a kłótnie- czasami się zdarzają, w końcu w każdym tkwią emocje
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 376 dni temu Posty: 7350 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-05-10, 12:50
no bo szkoda tylko że ja impulsywna z natury jestem i staram sięnad tym panować, bo Radzio to taki spokojny misio
ale jak mam stresa przed czymś czy jest jakaś napięta sytuacja to jestem taka nieznośna...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 132 dni temu Posty: 298 Skąd: Kraków
Profil:
Wysłany: 2008-05-18, 21:27
Mój ostatnio jest spokojny i nawet jak mam jakies humory podchodzi do wszystkiego ze spokojem i nie daje się wyprowadzić z równowagi Tym sposobem nie kłocimy się tylko prowadzimy (przeze mnie) głosną rozmowę
Niestety wiekszosc kobiet to prowokantki,ktore uwielbiaja zabawe w dawanie i zabieranie cukierka...
Choc jest jedna dobra strona tego ,mianowicie jak kobieta prowokuje faceta zeby go zdenerwowac,a on sie nie daje,wowczas ona sama sie wkurza jeszcze bardziej-i to tak slodko wyglada
Ja wlasnie ostatnio wspominalam ze my prawie wcale sie nie klocimy i ostatnio T. powiedzial ze gdzies wyczytal ze klotnie sa bardzo potrzebne i ze poprawia sie od nich zycie sexualne hmmm... no nie wiem jak to jest ale po co klocic sie na sile ...?
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum