nie oponował, jak sie dowiedzial to bylo ok i tyle. bo ja po wyjsciu od lekarza wyszlam wsciekla, zaryczana, trzasnelam gumkami do smieci, a z jego strony" chcesz dziecko to ok" i do roboty
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 738 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-09, 15:58
Z obu Waszych facetów fajni faceci... ja tak właśnie się dziś zastanawiałam co by mój powiedział, gdybym była w takiej sytuacji Bo on to się upiera, że na dziecko to będzie czas za jakieś 5-6 lat
tez myslelismy ze za wczesnie na dziecko, ale sytuacja nas troche zmusiła. na pewno strusiek tez by został tatusiem w przspieszonym tempie, gdyby trzeba było
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 549 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-08-09, 19:29
Kociak jeśli Struś Ciebie kocha to też by pozytywnie zareagował. Uważam, że to jest dobry sprawdzin dla kobiety. Wie co jest wart. Ja chyba bym się strasznie zezłościła jakby mi facet w takiej sytacji powiedział, że on nie jest gotowy i że mam sobie radzić sama
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Dołączyła 486 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-09, 22:55
A wiecie, że u nas jest tak, że to on bardziej by chciał już, a to ja chcę poczekać
Oczywiście nie myślimy o tym już teraz, jesteśmy bardzo młodzi, ale oboje chcemy mieć dzieci Czas na nie to chyba indywidualna sprawa każdej pary ja chcę poczekać jeszcze 2-3 lata, a potem do roboty
Ja mam 21 lat i niedługo urodzę mojego chłopczyka.Fakt dzidzia nieplanowana,ale już bardzo kochana.Może moje plany muszą trochę poczekać,ale miłość dziecka na pewno to wynagrodzi.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 571 dni temu Posty: 5520 Skąd: Sweden
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2007-08-24, 12:15
Megunia, na pewno tak będzie Ja juz czasem tez sobie tak mysle ze niekiedy to lepiej jak dziewczyna urodzi w młodym wieku (ale nie bez przesady) bo później ma już wychowane dziecko i może zając sie sobą. choć ostatnio pary wola czekać
A ja nie chce mieć dzieci... kojarzy to mi się to z ciasną klatka i wieeeelkimi ograniczeniami.. Może to wynika z tego, że jestem bardzo młoda.. Ale wiekszość koleżanek chce w przyszłości dzieci, a ja nie jestem przekonana.. Kocham dzieci.. ale swoich nie chce mieć. Wszyscy mówią, że dojrzeje do tego.. ale jakoś wydaje mi się to bardzo odległe i napawa mnie lękiem i nie wiem czym jeszcze. Czy ja jakaś nienormalna??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum