troszkę zazdroszczę tej decyzji...
my tak bardzo byśmy chcieli...ale tak samo bardzo się boimy...nasza sytuacja finansowo - życiowo jest w tej chwili mocno nieustabilizowana, oboje mamy pracę na dwóch etatach, ale jest kredyt, pożyczka mieszkaniowa...zobaczymy jak będzie się z tym żyło...
ale jak podejmiemy decyzję o odstawieniu tabletek, to będę bardzo szczęśliwa
kociak dopiero w maju rozpoczeliśmy nasze starania, ale to chyba najprzyjemniejsza sprawa... A po za tym mocno z Gumisiem wierzymy, że czy będziemy we dwóję czy we trójkę to wszystko musi się dobrze ułożyć i damy sobie ze wszystkim radę
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 580 dni temu Posty: 2279 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-06-01, 23:56
to zyczę powodzenia w staraniach, my jeszcze nie jesteśmy na to gotowi, chociaż czas goni, ale póki co nie mamy na to środków finansowych, mieszkaniowych, a i we mnie sie instynkt nie odzywa
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 420 dni temu Posty: 145
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-26, 19:20
jak dla mnie nie ma okreslonego czasu kobieta wie kiedy jest gotowa, ja zostalam przedstawiona przed faktem dokonanym nie mialam czasu na myslenie tylko odrazu stwierdzilam ze bede najlepsza mama na swiecie
jak dla mnie nie ma okreslonego czasu kobieta wie kiedy jest gotowa, ja zostalam przedstawiona przed faktem dokonanym nie mialam czasu na myslenie tylko odrazu stwierdzilam ze bede najlepsza mama na swiecie
Dokladnie!!Zgodze sie z Toba!
Ja tez mam dzidzie z "wpadki" i w ogole tego nie zaluje!!
Ale najbardziej boli mnie to jezeli malzenstwo stara sie o dzidzie kilka lat a taka wyrodna matka ktora wyrzuci dziecko do kosz albo cos gorszego!!
Nasuwa mi sie tylko jedno pytanie:dlaczego Bog jest taki nie sprawiedliwy!?
ja czuje sie gotowa jeśli chodzi o psychiczne nastawienie ale niestety wiem , że to jeszcze nie jest dobry czas więc póki co mam bratanicę całą miłośc przelewam na nią
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 634 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-04, 10:51
niki napisał/a:
kiedy czas na dziecko? hmm teraz jak najszybciej
coś mi strus przebąkiwał, że bierzecie się z Michałem za robienie dzieci i teraz jak tylko gadają na GG i Michał gdzieś znika to Piotrek mówi do mnie: " No misiek poszedł Monice dziecko majstrować"
A tak całkiem na poważnie - trzymam kciuki za pojawienie się dwóch kreseczek jak najszybciej Moniś
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 580 dni temu Posty: 2279 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-08-08, 22:48
bo jezeli w ogole sie uda to tylko teraz.choruje na taka chorobe przy której po pierwsze robia sie torbiele, a po drugie zrosty i juz wkrotce moje jajniki moga w ogole nie dzialac, wiec musze wykorzystac czas ich" sprawnosci", choc juz nie wiadomo czy nie jest za pozno
i chyba musiałam już przestac myśleć o sobie, chociaz nigdy nie planowałam w tym wieku zachodzic w ciaze
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum